free download 78 travel guides written by experts

Pentru a sarbatori Ziua Sigurantei pe Internet 2011, BitDefender lanseaza tutorialele online

de securitate si ofera numeroase aplicatii gratuite

BitDefender inaugurează o serie de ghiduri de securitate online de securitate, potrivite pentru utilizatori de toate vârstele, care să îi ajute să facă faţă celor mai noi ameninţări informatice: //www.bitdefender.com/site/view/e-guides.html

BitDefender, liderul pieţei locale de securitate, pune la dispoziţia utilizatorilor numeroase aplicaţii şi ghiduri de securitate online gratuite, cu ocazia Zilei Internaţionale a Siguranţei pe Internet, organizată pe data de 08 februarie 2011.

Pentru că reţelele sociale ocupă un loc tot mai important în viaţa de zi cu zi a internauţilor, BitDefender a lansat safego, o aplicaţie gratuită de securitate, ce îi protejează pe utilizatorii de Facebook împotriva linkurilor potenţial periculoase sau a altor ameninţări informatice. Aplicaţia poate fi adăugată profilului de Facebook de la următoarea adresă: //apps.facebook.com/bd-safego/.

Descărcarea de fişiere este o activitate predilectă în mediul online. Pentru a oferi protecţie împotriva fişierelor infectate, BitDefender a lansat o aplicaţie gratuită numită VirusGuard, care analizează toate fişierele partajate prin intermediul torrentelor. Disponibilă în BitTorrent App Studio (//www.utorrent.com/intl/es/apps), aplicaţia Virus Guard acţionează ca o aplicaţie de securitate independentă şi este uşor de integrat în programele BitTorrent şi uTorrent, pentru scana în mod automat scana în mod automat fişierele ce au fost descărcate deja.

Mai mult decât atât, BitDefender a lansat de curând QuickScan, un instrument online de detecţie a ameninţărilor existente pe calculatoare. Noul instrument vine cu noi funcţii, dar şi cu un website actualizat cu informaţii despre cele mai noi ameninţări informatice. Acest serviciu oferă o alternativă accesibilă şi eficace în comparaţie cu sistemele tradiţionale de scanare online . QuickScan poate fi folosit prin accesarea următoarei adrese: //quickscan.bitdefender.com/.

Totodată, pe blogul Malwarecity, utilizatorii pot accesa cele mai noi utilitare de dezinfecţie împotriva unor tipuri de malware precum Stuxnet, Lavandos.A sau Carberp. Adresa la care pot fi accesate e următoarea:

//www.malwarecity.com/community/index.php?app=downloads&showcat=1

Nu în ultimul rând, BitDefender a realizat o serie de ghiduri de securitate online, adaptate pentru diverse vârste, competenţe şi nevoi de securitate, care explică fundamentele navigării în siguranţă. Aceste ghiduri acoperă o multitudine de arii de interes, precum cele mai bune metode de protecţie pentru copii şi seniori, dar şi instrucţiuni despre configurarea optimă a unei reţele Wi-Fi. Acestea pot fi vizualizate şi descărcate la următoarea adresă:

//www.bitdefender.com/site/view/e-guides.html

Notă: Toate denumirile şi numele de produs menţionate mai sus aparţin deţinătorilor de drept şi pot fi mărci înregistrate ale acestora.

Bucuresti, 08.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *