metalshow

Pedro Gomez si Domenico Cins, invitati speciali ai festivalului History of a lost Love

Pedro Gomez și Domenico Cinsi, unii dintre cei mai bine cotați dansatori ai momentului, vor susține workshop-uri speciale în cadrul festivalului History of a lost Love, ce va avea loc la București, între 21-23 noiembrie.

Originar din Cuba, Pedro Gomez este dansatorul care a făcut cunoscute secretele Salsei în Europa. Pasionat de activitatea artiștilor celebri în anii ’80, El Gran Combo și Eddie Santiago, Pedro Gomez se implică tot mai mult în lumea dansului, devenind unul dintre cei mai apreciați instructori de salsa din Italia, unde a pus bazele unei școli de dans.

În viziunea lui Pedro Gomez, Salsa este “o inspirație pentru trup și suflet”. În cadrul festivalului History of a lost Love, artistul va susține două workshop-uri speciale : Salsa on Clave și Turns &Combinations On1.

Domenico Cinsi este un alt invitat special la History of a lost Love. Intructor de dans de mai bine de 15 ani, Domenico va veni în România însoțit de partenera lui, Olga Smiley și vor susține workshop-uri de Kizomba pe parcursul festivalului.

History of a lost love se va desfășura în cadrul locației Marcon~Calise, Str.Constantin Noica 140A, (podul Cotroceni).

Programul complet al “History of a lost Love” Dance Festival poate fi gasit pe www.dance-festival.lectiidedans.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului. Elevii, studentii si grupurile organizate beneficiaza de reduceri speciale la achizitionarea biletelor. Detalii la contact@lectiidedans.ro.

Feel&Dance

Feel&Dance este o scoala de dans ce si-a inceput activitatea in 2005, unde se predau dansuri de Societate (Vals lent si Vienez, Foxtrot, Cha cha, Jive, Samba), Latino (Salsa & Bachata), Tango Argentinian. In 2014 a obtinut certificarea de club sportiv de la Ministerul Tineretului si Sportului si de la Federatia Romana de Dans Sportiv.

Ioana Lupescu, Presedintele si Antrenorul principal al clubului, este membru activ din 1997 in Federatia Romana de Dans Sportiv – arbitru, antrenor si dansator cu o vasta experienta in dansurile de Societate, Latino si in Tango-ul Argentinian.

Sponsori: Redd’s Mojito, Today Advertising, designer Adriana Agostini, Marcon~Calise, Tetra Vision
Parteneri media: Radio Romania 3Net, Ziare.com, e-girl.ro, 121.ro, getlokal.ro
Parteneri: PRO BUFTEA MODERNĂ – Asociatie Culturală, Royal Travel, designer Christina Andrei, beautician Roxana Obretin

Bucuresti, 18.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *