free download 78 travel guides written by experts

Pe 6 Februarie, toti copiii merg la teatru

“Aminitiri din copilarie” revine pe scena Palatului National al Copiilor

Cei mici sunt asteptati sa experimenteze un nou spectacol muzical antrenant si interactiv sustinut prin intermediul proiectului educational “Domini, Domini – Calatorie in Universul papusilor cu glas”.

Duminica aceasta, pe 6 Februarie, la Palatul National al Copiilor incepand cu ora 11:00 va asteapta o productie inedita, ce are ca inspiratie romanul copilariei noastre: “AMINTIRI DIN COPILARIE” de Ion Creanga. Actorii Teatrului Muzical “Nae Leonard” din Galati vor putea fi admirati interpretand rolurile personajelor binecunoscute intr-o reprezentatie de zile mari.

Cu bucurie copiii vor descoperi intr-o varianta plina de haz, celebrele aventuri ale lui Nica. Vor face cunostinta cu : Smaranda (mama lui Nica), matusa Marioara, Stefan, Popa, Irinuca, Smarandita si Pupaza, care le vor oferi o imagine clara a satului moldovenesc din povestea simpla si inocenta a copilariei lui Nica.

Prin urmare, scena Palatului National al Copiilor va deveni platforma aventurilor din celebrul sat Humulesti pe care actorii le vor pune in valoare intr-un mod unic, ce ii va conduce pe micuti in lumea magica a povestilor lui Creanga.

La finalul piesei, toti copiii vor putea invada scena pentru a obtine un autograf sau o fotografie cu personajele dragi.

Biletele pentru spectacolul „Amintiri din copilarie" se afla in vanzare la preturi de 20 lei (Cat I) si 15 lei (Cat a II-a) si sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center – etj.2, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, la noul magazin Vreau Bilet din incinta hypermarket Real Vitan, la casa de bilete a Palatului National al Copiilor si online pe www.vreaubilet.ro.

Informatii generale:

Regia: Dr.Florin Melinte
Muzica: Sorin Oancea
Text: Isabela Oancea

Distributia:
Nica-Lucian Tatu
Smaranda- Luminita Vologa
matusa Marioara-Isabela Oancea
Stefan-Ionut Negrisanu
popa-Anton Mihail
Irinuca-Viorica Marandici
Smarandita & pupaza-Ramona Valcu


Bucuresti, 03.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *