free download 78 travel guides written by experts

Patru titluri noi la Editura Vellant

Patru noi titluri au apărut la Editura Vellant cu ocazia târgului de carte Bookfest 2009: Arhitectura fericirii, de Alain de Botton, Afluenza, de Oliver James, Arta la zid, de Banksy, şi Salon de frumuseţe. Lecţii pentru un iepure mort, de Mario Bellatin. Începînd de azi, cititorii le pot răsfoi şi în librării.

Două dintre volume – Arhitectura fericirii, de Alain de Botton şi Afluenza, de Oliver James – şi-au dovedit prin vânzările de la târg potenţialul de bestseller probat în SUA şi Marea Britanie. Ambii autori tratează problematica fericirii în lumea modernă, însă abordează căi diferite: unul estetica, celălalt psihologia.

Al treilea titlu, Arta la zid, completează colecţia Arta străzii din portofoliul Vellant, constituindu-se într-un album-manifest de artă subversivă, care încearcă să pună în contexte noi şi neaşteptate discursul dominant al timpurilor nostre.

Volumul Salon de frumuseţe. Lecţii pentru un iepure mort reuneşte două romane scurte ale scriitorului mexican Mario Bellatin. Primul, nominalizat în 2000 la premiul Médicis pentru cel mai bun roman străin apărut în Franţa, este povestea unei maladii ciudate si necruţătoare. Al doilea este un roman ameţitor, format din 243 de fragmente, piesele unui imens puzzle narativ imposibil de reconstituit.

Bucuresti, 24.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *