free download 78 travel guides written by experts

Evadeaza din vara fierbinte la Starbucks

Într-o vară ameţitor de fierbinte cu temperaturi crescute în termometre, Starbucks devine locul perfect pentru a evada într-o atmosferă răcoroasă. Te aşteaptă băuturi speciale pe bază de lămâie, preparate în combinaţii răcoritoare cu fructe proaspete, gheaţă şi ceai verde Tazo®. Evadează din vara fierbinte la Starbucks şi oferă-ţi un moment de respiro în compania băuturii Lemon Green Tea Frappuccino®, un amestec de arome acrişoare care îţi vor revigora ziua.

Începând cu luna iulie, descoperă în cafenelele Starbucks băutura specială Lemon Green Tea Frappuccino®, o combinaţie unică între lămâia proaspătă, menta răcoroasă şi aroma inconfundabilă a ceaiul verde Tazo®, amestecate cu gheaţă mărunţită fin.

Dacă preferi să te răcoreşti cu o cafea cu gheaţă plină de energie, ai de ales dintre băuturile clasice ce poartă semnătura Starbucks. Iced Caffe Americano, o combinaţie clasică pe bază de gheaţă şi espresso poate fi una dintre alegerile potrivite pentru o zi năucitor de fierbinte.

Îţi poţi continua răsfăţul în tonuri exotice şi acasă: Starbucks te invită să încerci o cafea boabe din Africa, Starbucks® Ethiopia Sidamo™ sau Starbucks® Tanzania.
Rezultată în urma amestecului de cafea din trei state diferite din nordul Tanzaniei, Starbucks® Tanzania este o cafea exotică, tropicală, de consistenţă medie, cu o aromă curată de coacăze negre, fructe de padure şi accente de citrice, care te va invita într-o călătorie imaginară la poalele Muntelui Kilimanjaro, cel mai înalt munte din Africa.

Pentru a te bucura de toate aceste delicii ale verii, cele şase cafenele Starbucks îţi stau la dispoziţie în Bucureşti (America House Piaţa Victoriei, Liberty Center, Bucureşti Mall, Plaza Mall, Băneasa Shopping City) şi Cluj-Napoca (Iulius Mall).

Bucuresti, 24.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *