free download 78 travel guides written by experts

Pasionații de mișcare, așteptați la prima ediție a Semimaratonului Buftea

· Asociația Pegas Triatlon Club organizează, in premieră, Semimaratonul Buftea, concurs ce va avea loc în data de 1 octombrie 2017
· Concursul include trei probe – 7, 14 și 21 kilometri – iar participanții înscriși la secțiunile 14 și 21 kilometri punctează și pentru podiumul probelor inferioare de distanță
· Înscrierile la startul primului semimaraton găzduit de Buftea au loc pe pagina www.buftea21km.ro

Asociația Pegas Triatlon Club anunță astăzi că organizează, în premieră, Semimaratonul Buftea, competiție ce va avea loc în data de 1 octombrie 2017.

Semimaraton Buftea

“Avem o dublă premieră. Ne face placere să anunțăm nu doar că Buftea găzduiește pentru prima oară un semimaraton, dar și că, în acest an, sportivii participanți la probele de 21 și, respectiv, de 14 kilometri vor puncta în clasamentele probelor inferioare. Astfel, un sportiv bine pregătit, înscris la cursa de 21 de kilometri, are șansa să își demonstreze nu doar rezistența, ci și viteza, regulamentul nostru permițându-i să puncteze și la probele de 7 și 14 kilometri, de fiecare dată când parcurge bucla de 7 kilometri”, a declarat Cosmin Rogoveanu, reprezentantul Asociației Pegas Triatlon Club.

Persoanele care doresc să se înscrie la prima ediție a Semimaratonului Buftea o pot face, completând formularul disponibil la pagina www.buftea21km.ro. Traseul este, de asemenea, disponibil la același link.

Traifele de participare la ediția inaugurală a Semimaratonului Buftea sunt disponibile în tabelul de mai jos, listate în funcție de probă și de perioada de înscriere.

Proba

Vârsta minimă

1-15 septembrie

16-28 septembrie

30 septembrie – 1 octombrie

7 km

14 ani

60 lei

80 lei

100 lei

14 km

16 ani

80 lei

100 lei

120 lei

21 km

18 ani

100 lei

120 lei

140 lei

Organizatorii au pregătit, special pentru prima ediție a Semimaratonului Buftea, un kit de concurs generos, o medalie de finisher inedită și premii variate, pentru concurenți.

Asociația Pegas Triatlon Club organizează, anual, și competițiile Pegas Triatlon Buftea, Pegas Duatlon Buftea și Cozia Mountain Run. Până în prezent, Asociația a organizat, în orașul Buftea, patru concursuri de duatlon și patru competiții de triatlon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *