free download 78 travel guides written by experts

Pas cu pas: Surprize pentru masa de Craciun

Sărbătoriţi Crăciunul introducând elemente aparţinând unor culturi diferite, unor vremuri şi mişcări artistice diferite, cu aceste cadouri-surpriză pentru masa de Crăciun. Decoraţi-le cu sigilii create din lipici solid de culoare roşie, albastră, galbenă şi verde. Folosiţi hârtie imprimată cu model de blană de animale şi materiale textile precum catifeaua, pielea presată, pene şi mărgele din lemn. Fiecare este unic şi personalizat.

Materiale necesare:
· Dremel® Pistol de lipit 930
· Baghete colorate de lipici solid
· Dremel GG05, baghete de lipit universale de 7 mm GG02
· Pergament
· Ştampilă
· Tuşieră metalică
· Tuburi din carton de la hârtia igienică
· varietate de hârtie decorativă cu diferite texturi
· Pocnitori

Grad de dificultate: 3 stele – nivel mediu

Pasul 1

Pentru a realiza sigiliile decorative, introduceţi o baghetă de lipit colorată în pistolul de lipit 930. Puneţi o cantitate mai mare de lipici pe pergament şi, cu mişcări rapide, înainte de a se usca lipiciul, apăsaţi ştampila pe tuşieră şi apoi pe lipiciul cald. Repetaţi pentru a face mai multe sigilii. După ce s-au răcit, eliminaţi pergamentul de pe spatele sigiliilor.

Pasul 2

Tăiaţi hârtie decorativă de 43 x 18 cm. Aşezaţi-o cu faţa în jos şi trasaţi linii la 10 cm de fiecare capăt scurt, apoi pliaţi de-a lungul liniilor şi lipiţi părţile pliate cu ajutorul pistolului de lipit Dremel 930 şi a baghetelor de lipit; astfel colţurile cadoului-surpriză vor fi întărite. Utilizaţi o cantitate mică de lipici pentru a lipi pocnitoarea de părţile care acoperă cadoul-surpriză.

Pasul 3

Aşezaţi trei tuburi din carton cap la cap pe hârtie şi rulaţi hârtie în jurul lor. Cu pistolul de lipit Dremel 930 şi baghetele de lipit trasaţi o linie subţire pe margine şi continuaţi să rulaţi pentru a lipi hârtia de tuburi.

Pasul 4

Desprindeţi unul din tuburile de la capăt de tubul din mijloc şi legaţi o panglică între cele două tuburi, aranjând uşor hârtia, astfel încât să creaţi o parte mai îngustă şi apoi faceţi nod.
Introduceţi un mic cadou şi câteva confetti înainte de a face acelaşi lucru la capătul opus al cadoului. Lăsaţi tuburile de carton la capete cât timp decoraţi cadoul-surpriză.

Pasul 5

Folosing imaginea în care apare cadoul surpriză terminat, decoraţi-l cu bucăţi de hârtie, panglici şi alte elemente decorative.
În încheiere, utilizaţi pistolul de lipit Dremel 930 încărcat cu lipici universal şi lipiţi capetele scurte ale panglicii pe spatele sigiliului pe care l-aţi pregătit la început, apoi lipiţi sigiliul pe cadou. Scoateţi cu atenţie tuburile din carton de la fiecare capăt al cadoului.

Bucuresti, 12.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *