Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Pas cu pas: Crearea unui raft elegant pentru sticlele de vin

Creaţi un raft elegant pentru sticlele de vin şi daţi valoare bucătăriei dumneavoastră…

Materiale necesare:
· Dremel 4000 cu mandrină de şlefuire şi bandă de şlefuire 407
· Dremel TRIO şi freza de tăiere multifuncţională TR 563
· Masă de proiect Dremel
· Sistem de prindere pe masa de lucru
· Lemn pentru raftul sticlelor de vin
· Pene de lemn x 8
· Adeziv
· Şmirghel
· Raft metalic pentru susţinerea paharelor de vin
· Colţare
· Şurubelniţă
· Şuruburi de 25 mm
· Lanţ metalic pentru suspendarea raftului de vin şi fixarea pe tavan
· Cârlige autofiletante x 8 (4 pentru raft, 4 pentru prinderea de tavan)
· Dibluri perete/tavan

Gradul de dificultate: patru stele

Pasul 1

Întâi, tăiaţi lemnul la lungimea corespunzătoare (în cazul nostru, 50 cm x 2 frontal şi posterior, 25 cm x 2 laturi) cu Dremel TRIO şi freza de tăiere multifuncţională (TR563) pentru a crea un cadru din patru lungimi de lemn.

Pasul 2

Pe lungimea bucăţii de lemn care va deveni partea frontală a raftului pentru sticlele de vin, marcaţi locurile de tăiat unde se vor aşeza sticlele. Apoi, decupaţi jumătăţile de cerc pe care se va aşeza fiecare sticlă de vin cu Dremel 4000 cu mandrina de şlefuire şi banda de şlefuire 407.

Pasul 3

Cumpăraţi pene de lemn şi tăiaţi-le în douăsprezece părţi egale (două pentru fiecare sticlă) de 22 de cm cu Dremel TRIO şi freza de tăiere multifuncţională (TR563). Apoi, luaţi două lungimi din scândura tăiată pentru partea frontală şi posterioară şi măsuraţi-le în douăsprezece puncte unde trebuie să fie poziţionate penele.

Pasul 4

Apoi, folosind Dremel TRIO cu freză de caneluri (TR654), efectuaţi în lemn caneluri pentru pene. Apoi, decupaţi orice margini neregulate prin folosirea Dremel TRIO cu benzile de şlefuire TR407. Fixaţi penele prin folosirea unui adeziv (care se usucă instant) în locul folosirii unui adeziv pentru lemn, care are nevoie de 24 de ore pentru a se usca.

Pasul 5

Apoi, poziţionaţi lungimile de lemn rămase pe fiecare parte a cadrului. Efectuaţi orificiile pilot pentru ataşarea colţarelor de metal, apoi înşurubaţi şuruburile de 25 de mm şi finalizaţi cadrul de lemn prin folosirea Dremel TRIO şi a frezei de tăiere multifuncţională (TR563).

Pasul 6

Folosind şurubelniţa Dremel sau o şurubelniţă normală, înşurubaţi raftul metalic pe partea exterioară a lemnului, pentru suspendarea paharelor.

Pasul 7

Introduceţi cârligele autofiletante în colţurile din partea superioară a cadrului de lemn. Apoi, ataşaţi lanţul de metal la cele patru colţuri ale raftului pentru sticlele de vin pentru a-l suspenda. Pentru a prinde raftul de tavan, măsuraţi locaţia cârligelor, efectuaţi patru orificii în tavan, introduceţi diblurile şi înşurubaţi cele patru cârlige autofiletante. Apoi, ataşaţi lanţurile de metal la cârligele autofiletante de pe tavan.

Proiect final:

Bucuresti, 26.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *