free download 78 travel guides written by experts

Partenerul invizibil al lui Kimi in victoria de la Abu Dhabi…

1 ora. 45 de minute. 58 de secunde. Timpul care i-a adus lui Kimi Raikkonen primul Grand Prix de la revenirea sa in Marele Circ, in cadrul Lotus F1 TeamTM.

1 ora, 45 de minute si 58 de secunde de efort total, fizic si mental. Fiecare cursa aduce la un loc cateva ingrediente esentiale: pasiunea intregii echipe, excelenta umana si mecanica, eficienta setarilor masinii si-a gesturilor pilotului – toate, inchinate centimetrilor de care ai nevoie pentru depasirea care te urca un loc mai sus in clasament. Sau zecimilor de secunda care fac ca fluturarea steagului de Finish sa-ti fie adresata in primul rand tie!…

Desi in aparenta este un sport individual – unul dintre cele mai solicitante si mai spectaculoase, cursele de masini reprezinta sporturi de echipa. In fiecare secunda din timpul petrecut in cursa, Kimi Raikkonen a beneficiat de protectia activa oferita de unul dintre cei mai importanti parteneri pe care ii poate avea un barbat: deodorantul Rexona Men – partenerul oficial al Lotus F1 TeamTM.

Creat de profesionisti ai ingrijirii masculine, Rexona Men este singurul antiperspirant cu formula Motion Sense SystemTM, bazata pe molecule de protectie ce se activeaza in mai putin de doua secunde de la cresterea nivelului de adrenalina – startul unei curse are nevoie de-o reactie pe masura!

Antiperspirantele Rexona contin mai mult de 1 milion de molecule de protectie activa, ideale chiar si pentru sportivii de top. Agentul antiperspirant activ ofera control asupra transpiratiei, in orice conditii, pentru protectie activa de top pentru pana la 48 h! Ceea ce inseamna ca Rexona Men a continuat sa fie alaturi de Kimi si pe parcursul ceremoniei de premiere… Si-al conferintei de presa, un alt moment stresant – cunoscatorii stiu despre ce vorbim.

www.rexona.ro/men
Facebook.com/rexona.men.ro

Bucuresti, 08.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *