Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Parteneriat LG si Prada – mobile fashion

LG Electronics, lider mondial în tehnologia comunicaţiilor mobile şi Prada, unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate brand-uri din industria bunurilor de lux, au anunţat încheierea unui parteneriat exclusiv pentru crearea unei serii de telefoane mobile fashion.

Primul terminal mobil ce va rezulta din acest parteneriat va combina dotările de vârf cu designul avangardist, cu care celebra casa de modă a obişnuit deja publicul, oferind performanţă tehnologică alături de un aspect de excepţie. Astfel, terminalul mobil va fi mai mult decât un rezultat al unei acţiuni tipice de co-branding designer – producător de terminale mobile, ci un gadget care să încorporeze experienţa vastă şi know-how-ul celor două companii recunoscute pe plan mondial. Parteneriatul a presupus elaborarea elementelor cheie ale terminalului mobil, precum software-ul, interfaţa, designul şi ambalajul produsului. Rezultatul va fi un telefon sofisticat, unic, elegant, cu o tastatura senzitivă în locul celei clasice.

„Suntem foarte încântaţi de acest parteneriat. Reputaţia Prada în materie de design clasic şi sofisticat a reprezentat pentru noi o garanţie în plus a faptului că sunt partenerul perfect care să ni se alăture în crearea unui terminal mobil bazat pe o tehnologie inovatoare şi pe un stil unic. Preocuparea constantă a LG este aceea de a dezvolta produse exclusiviste, în care consumatorii să se regăsească şi ne bucurăm că am găsit în Prada partenerul care împărtăşeşte această viziune.”, a declarat Mun-Hwa Park, Preşedinte şi CEO al Companiei Mobile Communications a LG Electronics.

„Prin crearea acestui terminal mobil urmărim lansarea unui model cu totul deosebit, la fel cum procedăm şi cu creaţiile vestimentare. Filosofia noastră este aceea de a inova, nu de a brandui un produs existent, iar împreună cu cei de la LG am căutat să conferim acestui model un caracter puternic şi un stil unic. Ambii parteneri sunt cunoscuţi pentru atenţia pe care o acordă detaliilor şi pentru faptul că nu fac compromisuri în ceea ce priveşte calitatea produselor. Acestea caracteristici se regăsesc şi în noul telefon mobil.”, a declarat Patrizio Bertelli, Preşedinte şi CEO Prada.

Lansarea modelului este planificată pentru primele luni ale anului 2007, distribuţia urmând a se face mai întâi în Europa (mai întâi în Italia, Marea Britanie, Franţa şi Germania), apoi în ţări asiatice precum Hong Kong, Taiwan şi Singapore. Versiunea pentru Coreea a telefonului va fi lansată în al doilea trimestru al 2007.

Bucuresti, 19.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *