bucharest tech week 2021

Investitii de 250.000 de euro in numai sase luni

pentru un ghid gratuit

Şapte Seri şi-a restructurat reţeaua într-un timp record, cu investiţii de 250.000 de euro

Şapte Seri, cel mai puternic ghid de informaţie culturală şi petrecere a timpului liber a realizat în ultimele şase luni ale acestui an, investiţii de 250.000 de euro.  

Investiţiile realizate de Şapte Seri s-au orientat în principal spre restructurarea reţelei naţionale editoriale. Renunţarea la contractele de franciză pe care ghidul le avea la nivel local şi orientarea spre filiale proprii în toate oraşele a presupus investiţii pentru asigurarea cadrului logistic necesar desfăşurării optime a activităţii. Efortul financiar a fost orientat şi către atragerea unui personal calificat, pentru a cărui formare s-au derulat încă de la început o serie de programe de training intern.

Totodată, lansarea unei noi rubrici de lifestyle, schimbarea structurii ghidului şi a graficii acestuia, lansarea ediţiei de Sibiu în octombrie, precum şi evoluţia ghidului de Piteşti de la frecvenţă lunară la bilunară, au constituit punctele esenţiale spre care s-au orientat investiţiile realizate de Şapte Seri de la sfârşitul lunii septembrie şi până acum.

„Programul investiţional a urmat o strategie stabilită în prealabil până în cele mai mici detalii. Doar aplicând cu stricteţe acest plan, am reuşit să îmbunătăţim politica de produs într-un timp record, păstrând în permanenţă indicatorii de profitabilitate pe un trend ascendent. Putem spune ca la 6 luni de când am început restructurarea reţelei şi la numai 2 luni de la revigorarea conţinutului, rezultatele depăşesc orice aşteptări, peste jumătate dintre ediţii înregistrând creşteri ale tirajului în luna noiembrie”, declară Andras Kovacs, Director General Şapte Seri.

În acest moment, Şapte Seri este singura reţea naţională din categoria publicaţiilor de informaţie culturală şi petrecere a timpului liber, formată dintr-o echipă omogenă, aparţinând aceleiaşi companii şi, totodată, reprezintă reţeaua de profil cu cel mai mare tiraj: 250.000 de exemplare pe ediţie.

Bucuresti, 19.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *