Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ozzy Osborne – interpretat senzational de Dan Helciug

Un visãtor pe scena „Te cunosc de undeva!”

Dan Helciug s-a întrecut pe sine în aceastã sãptãmânã la „Te cunosc de undeva!”. A avut noroc sã nimereascã un personaj pe care îl îndrãgeşte extraordinar de mult, iar interpretarea sa pe scena super show-ului a fost una de zile mari. Cu unghii date cu ojă neagră, perucã şi ochelari fumurii, Dan Helciug a fãcut senzaţie pe scena „Te cunosc de undeva!” în interpretarea lui Ozzy Osbourne – „I’m just a dreamer”. La final a primit doar cuvinte de laudã de la membrii juriului „Te cunosc de undeva!”

O nouã provocare de zile mari pentru Dan Helciug în aceastã sãptãmânã la „Te cunosc de undeva!”. De data aceasta însã a avut noroc sã nimereascã un personaj foarte drag lui şi i-a ieşit foarte bine. Deşi nu pare, Dan Helciug a fost „un visãtor” pe scena „Te cunosc de undeva”. Cu unghii date cu ojă neagră, perucã şi ochelari fumurii, Dan Helciug a intrat cu adevãrat în pielea personajului sãu şi a primit doar cuvinte de laudã de la membrii juriului.

„Am învãţat de la Aradits cum sã mã interiorizez şi de la Ozana cum sã pun cãldurã în glas!” a declarat mândru Helciug. Ozzy are o voce foarte metalicã şi greu de imitat, însã Dan Helciug a reuşit sã surprindã juriul şi în special pe Ozana, care i-a spus încântatã: „Am vãzut un progres în execuţia interpretarii vocale, se vede cã ai studiat foarte mult!”. Temişan a încheiat în glumã momentul intervenţiei juriului: „Ozzy Osbourne, Ozzy Helciug…o zi bunã!

În fiecare seară de sâmbătă, CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile vor încerca să intre în pielea unor personaje celebre, spre deliciul telespectatorilor, dar şi în scopuri caritabile. Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp de 11 săptămâni, încercând să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan vor evalua atent prestaţiile concurenţilor vedetă.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărei emisiuni se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 08.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *