free download 78 travel guides written by experts

Oxygen PR gestioneaza contul de comunicare Accace

Oxygen PR gestionează, încep ând din această toamnă, strategia de comunicare a companiei Accace, unul dintre liderii în management financiar din Europa Centrală și de Est.

Accace a ales Oxygen PR pentru dezvoltarea şi implementarea strategiei de comunicare a companiei în România, prin diferite activităţi, precum media relations, comunicare corporativă, brand PR, B2B și evenimente. Oxygen PR va derula strategii de comunicare pentru a crește nivelul de awareness al Accace în piață.

"Accace are foarte multe de oferit în materie de servicii, deoarece vine cu experienţă complexă la nivel regional. Este o companie care a venit pe piaţa din România cu inovaţie și soluţii dinamice, și dorim să facem cunoscute aceste lucruri. Vom avea cu siguranţă o colaborare complexă și vom oferi soluţii integrate de comunicare, pentru a crea dialog şi a stabili o relaţie de lungă durată între Accace şi publicul său ţintă", a declarat Tereza Tranaka, Managing Partner Oxygen PR.

"Am ales Oxygen PR deoarece au înţeles exact ceea ce înseamnă Accace, valorile noastre, cu ce ne diferenţiem pe piaţa din România și cum dorim să fim percepuţi. Suntem siguri că această colaborare va fi una de succes, care ne va ajuta să comunicăm partenerilor noștri că Accace este o companie dedicată inovaţiei și pregatită oricând să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor, oriunde s-ar afla aceștia", a adăugat Mihaela Virlan, Managing Director Accace România & Bulgaria.

Despre Oxygen PR

Oxygen PR, specializată în domeniul relaţiilor publice și social media, este una dintre cele mai dinamice firme de PR din România. Agenţia furnizează servicii integrate de comunicare: relaţii publice, comunicare corporativă, afaceri guvernamentale, relaţii cu media, traininguri media, business coaching, comunicare de criză, brand PR, evenimente, CSR, interactive & social media, creare content de blog, video casting / podcasting, precum și comunicare internă.

Portofoliul de clienţi ai Oxygen PR cuprinde branduri locale și internaţionale, precum Garanti Bank, Heineken Romania, Vodafone, Cinema City, Olympus Dairy Industry, Sprider Stores, Oasis Development, Skoda, Bene etc.

Despre Accace

Accace este lider în servicii de consultanţă în Europa Centrală și de Est, oferind corporațiilor servicii inovatoare și adaptate nevoilor specifice ale clienţilor în materie de management financiar – finanţe și contabilitate, consultanţă fiscală, salarizare și dreptul muncii, înmatriculare și înregistrare, recrutare și training, precum și implementarea MS Dynamics NAV.

Într-un mediu economic și legislativ în permanentă schimbare, precum este cel din România, Accace pune în context și face previziuni cu privire la efectele pe care diversele proiecte de lege sau decizii ale autorităţilor ar putea să le aibă asupra companiilor, sfătuind în același timp clienţii cu privire la cele mai bune soluţii pentru a-și proteja și crește afacerile.

Portofoliul Accace include corporaţii care își desfășoară activitatea în Europa Centrală și de Est în toate industriile, multe dintre ele companii de referinţă listate la bursele din New York, Londra sau Frankfurt.

Bucuresti, 25.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *