free download 78 travel guides written by experts

Oxette a deschis un nou magazin in Bucuresti

Oxette a sarbatorit deschiderea unui nou magazin de bijuterii, in cadrul evenimentului de inaugurare a Baneasa Shopping City.

Deschis ca un flagship store, noul magazin este reprezentativ pentru conceptul fashion jewelry, specific Oxette.  Franciza Oxette, detinuta de Adela Stan si Corina Barladeanu, numara in prezent patru magazine in tara, dintre care trei deschise in Bucuresti si unul in Constanta.
Noul flagship store, cel mai mare magazin Oxette dintre cele existente deja, isi propune sa devina un reper al stilului pentru iubitorii de frumos si autenticitate prin crearea unor evenimente speciale si prin prezentarea celor mai noi colectii Oxette. 

Magazinul se distinge prin liniile minimaliste pure si prin alegerea culorii albe ca element cromatic principal. Decorul imaculat al noului magazin este completat de accente indraznete de culoare, precum turcoaz sau fucsia.  Print-uri supra-dimensionate ale celor mai recente colectii Oxette comunica mesajul brand-ului: feminitate, dinamism si unicitate.

Colectia Oxette primavară/vară 2008 a lansat o nouă provocare femeilor, « Redescopera zeita din tine « , o zeitate a deşertului,  născuta din nisip, năucitoare în frumuseţea ei sălbatică şi sofisticată, strălucind în noua colecţie de bijuterii şi ceasuri Oxette.

Bijuteriile si accesoriile Oxette sunt comercializate in Romania prin alte trei magazine in Plaza Bucuresti Bucuresti Mall Bucuresti si Tomis Mall, Constanta.

Bucuresti, 23.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *