Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ovidiu Nahoi si George Radulescu se alatura echipei The Money Channel

Jurnaliştii George Rădulescu şi Ovidiu Nahoi se vor alătura echipei The Money Channel începând cu 1 mai, ziua în care postul de televiziune sărbătoreşte şase ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, The Money Channel va oferi telespectatorilor programe speciale, la care vor participa invitaţi de marcă.

„La ceas aniversar ne bucurăm să avem în echipa noastră doi oameni noi, cu expertiză şi notorietate, care prin experienţa şi profesionalismul lor pot avea o contibuţie majoră la consolidarea echipei” , a declarat Andreea Negru, redactorul şef al postului, în legătură cu sosirea, în echipă, a celor doi cunoscuţi jurnalişti.

Ovidiu Nahoi, care realizează deja trei emisiuni la The Money Channel – „Prima Pagină”, „Eurozona” şi „Axa Bucureşti – Bruxelles” -, s-a remarcat prin profesionalism şi echidistanţă. ”Voi continua şi la The Money Channel să caut un mod echilibrat de a face presă, încercând să evit obsesiile şi mai ales populismul de presă, care poate fi mai rău pentru societate decât cel al politicienilor. Am găsit aici o echipă dedicată unei prese de calitate, moderne, deschise către Europa şi către lume şi sunt bucuros să mă alătur acestei echipe”, a spus Ovidiu Nahoi. El a debutat în presă în 1990, lucrând ca redactor de ştiri la Radio Unifan/Uniplus. Apoi a lucrat ca reporter parlamentar, redactor și realizator de documentare și analize la Agenția ”Mediafax”. Ovidiu Nahoi a mai fost, de-a lungul carierei sale, redactor șef-adjunct și editorialist la ziarele ”Evenimentul zilei ” și ”Adevărul”, iar în 2010 a înființat Biroul ”Adevărul” de la Bruxelles.

George Rădulescu a fost jurnalist la „Adevărul” în perioada 2006 – 2012, unde a realizat, până în martie 2012, dialogurile săptămânale „La masa Adevărului”. Licenţiat în Drept şi în Teologie, el şi-a început activitatea în presa centrală acum mai bine de treisprezece ani. A fost redactor în cadrul Departamentului.

„Politică internă” al cotidianului „Curierul naţional” vreme de peste cinci ani şi a colaborat la alte câteva publicaţii. "The Money Channel a rămas printre foarte puţinele instituţii de presă în care nu se fac concesii în ceea ce priveşte principiile jurnalismului quality. Un motiv suficient pentru a ridica "mănuşa" pe care mi-a aruncat-o echipa TMC”, şi-a explicat George Rădulescu decizia de a veni la The Money Channel.

Bucuresti, 24.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *