free download 78 travel guides written by experts

Orange lanseaza un nou abonament unic pe piata

Orange, liderul telecomunicatiilor mobile in Romania, lanseaza Business Flexibil Grup, un abonament unic pe piata romaneasca, care ofera clientilor flexibilitate si controlul bugetului de comunicare.

 Prin Business Flexibil Grup, un singur abonament cu credit inclus poate fi folosit de catre 2 pana la 10 utilizatori, fiecare avand propriul sau numar de telefon. Creditul inclus in abonament poate fi folosit  pentru a suna in tara sau in strainatate,  pentru a trimite mesaje scrise sau mesaje multimedia, pentru a  naviga pe wap sau pe internet, in functie de necesitatile de comunicare ale companiei. Utilizatorii beneficiaza de 50% reducere la tarifele pentru convorbiri si mesaje scrise intre membrii grupului si de bonus lunar de pana la 1500 de minute nationale pentru fiecare abonament. Pentru fiecare utilizator in plus se plateste o taxa lunara de 7 USD. Prin programul Orange Thank You, dupa 8 luni in reteaua Orange, abonatii Business Flexibil Grup primesc in plus si un credit cadou lunar.

Creditul inclus in abonament se diminueaza in functie de serviciile de comunicare folosite, iar creditul ramas neconsumat se reporteaza in luna urmatoare. Clientii au la dispozitie 9 tipuri de abonamente Business Flexibl Grup, creditul inclus variind de la 33 USD la 980 USD, astfel incat sa poata alege ceea ce se potriveste cel mai bine stilului lor de comunicare. Pentru un plus de flexibiliatte, clientii pot adauga acestui abonament si diverse optiuni.

 “Abonamentul Business Flexibil Grup este ideal pentru companiile mici si mijlocii. Acesta ofera urmatoarele avantaje: posibilitatea de a controla bugetul de comunicare in contextul unor nevoi de consum variabile de la luna la luna, reduceri de 50% la convorbirile intre membrii grupului, diverse optiuni utile in afaceri si bonusuri lunare. Orange doreste sa ofere un serviciu  flexibil care sa vina in intampinarea nevoii de mobilitate a oamenilor de afaceri. Mobilitatea aduce avantaje competitive companiilor si de aceea Orange a lansat o suita de produse si servicii ce includ: Blackberry de la Orange pentru internet e-mail, Audioconferinta, Grup Mesaje Scrise, Mobile Office Card, Web Shop si Web Care. Toate acestea contribuie la comunicarea eficienta in afaceri.” a spus Thierry Millet, Director Comercial, Orange Romania.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *