free download 78 travel guides written by experts

OPTEX Redscan Manager şi PIE-1, pentru integrarea optimă a senzorilor de detecţie cu alte sisteme VMS

OPTEX, lider global în dezvoltarea de soluţii de detecţie, anunţă lansarea unei noi versiuni a software-ului de detecţie REDSCAN Manager. Versiunea 6.0.3.0 este compatibilă cu modelele REDSCAN RLS-3060L (şi varianta SH), respectiv RLS-2020I (şi varianta S). Această versiune suportă șase limbi de circulaţie internaţională. Cu ajutorul noului panou de control, utilizatorii vor putea să delimiteze mai uşor şi mai rapid ariile şi modurile de detecţie. Noul firmware va fi pus la dispoziţia tuturor partenerilor certificaţi OPTEX.

Integrare – facilă şi rapidă

Pentru a demonstra uşurinţa cu care această aplicație poate fi integrată cu senzorii REDSCAN, OPTEX împreună cu Benchmark Smart Solutions, o revistă de securitate internaţională, au realizat o serie de teste complexe în care diferiţi senzori OPTEX au fost integraţi şi gestionaţi cu ajutorul noului firmware cu alte sisteme de securitate.

pie-1
La baza integrării a stat encoderul PIE-1, care a permis ca senzorii să fie parte integrantă a unei soluţii inteligente care oferă nu doar securitate, ci management la nivel de locaţie. Mai mult, datorită encoder-ului, senzorii OPTEX au putut fi alimentaţi direct prin intermediul unui cablu de reţea, cu ajutorul tehnologiei Power over Ethernet. Astfel, senzorii trimit coduri de alarmă către orice sistem network-led ce suportă coduri ASCII şi este compatibil PoE.

“Optex Redwall PIE-1 este un instrument valoros atât pentru integratori, cât şi pentru persoanele ce operează instalările de securitate. Acest dispozitiv permite adăugarea de echipamente de detecţie unui VMS* sau unui alt sistem conectat la reţea. Astfel, encoder-ul permite ca senzorii să fie folosiţi atât în scop de Securitate, cât şi pentru a eficientiza managementul unui complex”, a declarat reprezentantul site-ului benchmarksmart.com.

REDSCAN este un senzor laser premiat care poate detecta oameni, obiecte şi vehicule cu raza maximă de 30 m. Acesta poate analiza mărimea, viteza de deplasare şi distanţa faţă de senzor a obiectelor sau a persoanelor urmărite.

* VMS – Video Management System

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *