free download 78 travel guides written by experts

La Antena 1 începe „Vara de 100 de zile”

Din 1 iunie, Antena 1 demarează campania „Vara de 100 de zile”, o campanie care celebrează spectacolul, bucuria, soarele, locurile minunate ale țării noastre și poveștile unor oamenii extraordinari care merită să fie cunoscuți de toată lumea.

Prima acțiune care va deschide „Vara de 100 de zile” va avea loc chiar de Ziua Copilului, în Orășelul Copiilor din București, unde nu mai puțin de 100 de baloane le vor fi împărțite acestora. Dacă de 1 iunie cei mai fericiți vor fi copiii, pe 2 iunie distracția se mută pe plaja din Mamaia unde 100 de înghețate îi vor răcori pe localnicii și turiștii sosiți la mare. Tot iubitorii mării se vor bucura și de 100 de mingi de plajă cu care Antena 1 vrea să le facă vara mai veselă și mai colorată. Fie că vor primi 100 de cafele la metrou, vor intra în posesia a 100 de bilete la Zurlandia sau vor primi 100 de pălării de soare, Antena 1 le va face telespectatorilor săi cadouri dintre cele mai neașteptate până în ultima zi de vară.

vara100zile
La rândul ei, echipa „Observator” pregătește pentru „Vara de 100 de zile” reportaje speciale, din care telespectatorii Antena 1 vor putea afla poveștile extraordinare ale unor oameni care fac lucruri ce merită a fi cunoscute și, de ce nu, care pot deveni model de inspirație și pentru alții, vor putea descoperi locuri de o frumusețe incredibilă, pe care însă, prea puțini dintre noi le știu, tradiții ce păstrează în ele farmecul și patina timpului.

Așadar, din 1 iunie, la Antena 1 începe „Vara de 100 de zile”, un prilej de a oferi telespectatorilor săi cadouri, bucurie și energie cât să le ajungă până la finalul verii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *