free download 78 travel guides written by experts

Opt produse Panasonic in premiera naţionala la HIFI Arena 2008

Panasonic Romania a lansat astăzi în premieră pentru piaţa locală opt noi produse bazate pe cele mai avansate tehnologii disponibile în segmentele audio, video si foto. Astfel, în cadrul HIFI Arena 2008 standul Panasonic prezintă două display-uri cu plasmă unice în segmentul lor (Viera TH-65PY800 şi Viera TH-58PY800), două noi Blu-Ray playere (DMP-BD35 şi DMP-BD55), receiverul AV Full-HD (SA-BX500), cea mai laudata camera foto la Photokina 2008, Panasonic LUMIX DMC-G1 precum şi două noi camere video Full-HD, HDC-SD100 şi  HDC-HS100, primele camere video Full-HD cu obiective 3 CMOS.

Panasonic Viera TH-65PY800 şi TH-58PY800  (165 /  147 cm Full HD)

Aşa cum se ştie, o imagine statică cu o rezoluţie de 1080 linii arată întotdeauna splendid când este afişată pe un ecran mare, dar imediat ce imaginea începe să se mişte, rezoluţia poate să scadă la un minimum de 300 de linii. Folosind Crearea Inteligentă a Cadrelor (Intelligent Frame Creation), noile televizoare Viera sunt capabile să ofere peste 900 de linii pentru rezoluţia imaginilor în mişcare, păstrând astfel calitatea la un nivel foarte apropiat de cel furnizat de o imagine statică.

De asemenea, în cazul unui TV cu plasmă comandat la doar 50Hz, poate apărea o pâlpâire deranjantă, cauzată de numărul insuficient de imagini afişate pe secundă. Pentru a remedia această situaţie, Panasonic a dezvoltat şi a implementat tehnologia 100Hz Double Scan. Prin această tehnologie, în cazul secvenţelor cu mişcare extrem de rapidă – cum ar fi în cazul filmelor de acţiune sau al transmisiilor sportive -, fiecare imagine este afişată de două ori, ca şi cum televizorul cu plasmă ar fi fost comandat la 100Hz. Efectul de pâlpâire este astfel mult diminuat, contribuind la obţinerea unor imagini în mişcare de o calitate excepţională.

În ceea ce priveşte contrastul, Panasonic Viera TH-65PY800 oferă un raport nativ de 30.000:1 şi un raport dinamic de peste 1.000.000:1.

Datorită combinării noului sistem Real Black Drive (sistem de suprimare a pre-descărcării – pre-discharge suppression system) cu procesul de producţie îmbunătăţit al panoului este posibilă reproducerea unor culori negre excepţionale cu un contrast mult superior sistemelor ce nu dispun de această tehnologie. Astfel scenele – mai ales cele ce implică un echilibru delicat între lumină şi umbră – sunt reproduse cu acurateţe.

Cu rezoluţia sa de 1920 x 1080 pixeli, panoul VIERA Full-HD crează imagini excelente, fără a mai fi nevoie de conversia de pixeli pentru semnalele video 1080p. Viera TH-58PY800 beneficiază la rândul său de toate tehnologiile de ultimă generaţie, ceea ce îi permit reproducerea a nu mai putin de 68,7 miliarde de culori şi un contrast dinamic de peste de 1.000.000:1.

Calitatea sunetului a fost şi ea îmbunătăţită prin noile sisteme de sunet Surround V-Audio cu SRS TruSurroundXT, Dolby Digital, în timp ce optimizatorul HD detectează şi îndepărtează tipul specific de zgomot al semnalelor video digitale. Fiecare scenă este analizată şi i se aplică nivelul de reducere a zgomotului cel mai potrivit, lucru ce determină astfel oferirea unei calităţi excepţionale a imaginii.

Blu-Ray Playerele DMP-BD35 şi DMP-BD55

Înlocuitoare ale seriei DMP-BD30, noile playere de la Panasonic dispun de un procesor unic PHL Reference Chroma Plus, ce reproduce detaliile fine şi nuanţele oferite de semnalele video Blu-Ray care au fost înregistrate cu un sistem de compresie a imaginii de înaltă calitate. Acesta generează imagini cu toată claritatea şi profunzimea pe care o pot oferi filmele BD-Video.

P4HD (Pixel Precision Progressive Processing – Procesarea progresivă de precizie a pixelilor). P4HD procesează peste 15 miliarde de pixeli pe secundă şi aplică fiecărui pixel procesarea optimă. Astfel se oferă o afişare fără reproş a imaginilor progresive, o exprimare lină a mişcării şi o reprezentare precisă a liniilor diagonale.

DMP-BD35/55 oferă de asemenea Full-HD Playback şi un decodor Audio HD (Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio Essential). La lista de facilităţi se adaugă un slot pentru carduri de memorie SD, ce permite o vizionare extrem de facilă a fotografiilor şi a imaginilor Full-HD (format AVCHD) înregistrate fie cu o cameră foto, fie cu o cameră video HD.

Panasonic SA-BX500

Era HD impune existenţa unui receiver AV care să poată amplifica semnalele digitale fără să le degradeze, să poată reda imaginile cu o pierdere minimală a calităţii şi, în plus, să poată fi extrem de uşor de utilizat. Noul Panasonic SA-BX500 excelează la toate cele trei capitole, oferind un decoder HD Audio (cu Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus şi DTS-HD Master Audio) adoptat în prezent de toate playerele Blu-Ray. Astfel, utilizatorii se pot bucura de naturaleţea, profunzimea şi acurateţea caracteristice unui sistem de sunet surround 7.1. În plus, pentru cei ce dispun încă doar de un sistem 5.1, noul SA-BX500 oferă, prin funcţia Virtual Surround Sound, posibilitatea ca şi aceştia să se bucure de sunetul unui sistem 7.1.

În momentele în care SA-BX500 joacă rolul unui selector AV, dispozitivul Panasonic poate transmite semnale video 1080p Full-HD de la un player Blu-Ray către un televizor practic fără nici o degradare, în cazul în care este conectat la ambele echipamente prin cabluri HDMI.

Panasonic LUMIX DMC-G1 (prima cameră din lume cu obiectiv digital interschimbabil cu Live View permanent ce adoptă standardul de nouă generaţie Micro Four Thirds)

În cadrul HIFI Arena, Panasonic prezintă în premieră şi LUMIX DMC-G1, o nouă cameră foto cu obiectiv digital interschimbabil, bazată pe noul standard Micro Four Thirds. Combinând un corp cu dimensiuni reduse cu facilităţi de cameră avansate care oferă un confort de operare chiar la fel de uşor cu cel al camerelor compacte, super-mobilul G1 distruge mitul vechi conform căruia toate camerele SLR sunt voluminoase, grele şi dificil de utilizat. Acest lucru, împreună cu rezoluţia de 12,1 megapixeli şi calitatea imaginii superioară oferită de senzorul de imagine de tip micro 4/3, delimitează clar aparatul Lumix G1 de nouă generaţie de toate camerele digitale D-SLR convenţionale.

Camerele video Full-HD HDC-SD100 şi HDC-HS100

Piaţa camerelor video se mişcă rapid în direcţia high-definition. Calitatea superioară a imaginii este în momentul de faţă o necesitate şi tot mai mulţi consumatori doresc caracteristici tehnice la cel mai ridicat nivel.. Pentru aceşti utilizatori Panasonic lansează două noi modele 3MOS full-HD – HDC-SD100 şi HDC-HS100. Ele dispun de o larga paleta de setari manuale ce oferă utilizatorilor puterea de a crea imagini dramatice, artistice. Noile modele dispun şi de primul sistem 3MOS din lume*, nou dezvoltat de Panasonic pe baza tehnologiei sale 3CCD, care a fost apreciată pentru excelenta reproducere a culorii. Datorită suprafeţelor mărite de recepţie a luminii, senzorii MOS îmbunătăţesc de asemenea şi calitatea imaginii, chiar şi la lumină redusă.

Noile camere video HDC-SD100 şi HDC-HS100 oferă astfel o performanţă AAA (triplu A) în toate aspectele utilizării – calitatea imaginii, funcţii şi uşurinţa operării.

Bucuresti, 13.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *