free download 78 travel guides written by experts

Editie speciala “Antreprenor” la the Money Channel

The Money Channel difuzeaza, astazi, 13 noiembrie, o editie speciala a emisiunii “Antreprenor”, prilejuita de evenimentul “Start-up-ul, o initiativa cu potential”, organizat in aceeasi zi de Business Standard si Fundatia Post Privatizare si transmis live de postul de televiziune.

Editia speciala “Antreprenor” se va difuza incepand cu ora 19:15 si ii va avea ca invitati pe Adrian Gheorghe, managing partner Thinkbig International, Radu Mircescu, antreprenor si Peter Barta, director executiv al Fundatiei Post-Privatizare, speakeri in cadrul evenimentului. Impreuna cu Daniel Apostol, realizatorul emisiunii si Mihaela Balea, editor coordonator al sectiunii cu acelasi nume a cotidianului Business Standard, acestia vor dezvolta concluziile seminarului si vor dezbate pe marginea solutiilor care pot ajuta IMM-urile sa depaseasca perioada de criza.

Emisiunea “Antreprenor” isi propune sa comunice si sa sustina spiritul antreprenorial autohton, prin oferirea de informatii utile si exemple relevante celor care au afaceri pe cont propriu sau care doresc sa inceapa propria afacere.

Emisiunea vizeaza doua segmente de interes: unul concentrat pe modele si solutii reale pentru probleme general valabile, iar celalalt axat pe o analiza de piata corelata cu analiza unei afaceri. Temele abordate in prima categorie vor face referire la sursele de finantare, recrutarea si motivarea angajatilor, secretele planurilor de afaceri, extinderea companiei, oportunitati in diferite zone ale Romaniei, solutii online pentru reducerea costurilor sau internet. In cel de-al doilea segment, se va porni de la o afacere concreta pentru care se va efectua analiza SWOT, sustinuta de experienta personala a celui ce detine afacerea respectiva.

Emisiunea “Antreprenor” este realizata si prezentata de Daniel Apostol si se difuzeaza in fiecare zi de joi, de la 19.15 la ora 20.00.

Sectiune dedicata, “Antreprenor” apare in fiecare luni, in cotidianul de afaceri Business Standard. Structurata in opt pagini, sectiunea “Antreprenor” cuprinde de la subiecte de actualitate si tendinte ale economiei, cu focus pe piata de antreprenoriat, pana la solutii pentru probleme de marketing si finantare sau studii de caz si consultanta.

Antreprenor se regaseste şi în versiune online la adresa www.standard.ro/antreprenor

Seminarul “Start-up-ul, o initiativa cu potential”, organizat de Business Standard si Fundatia Post Privatizare este transmis, in direct, de postul de televiziune The Money Channel,  incepand cu ora 09:30. Detalii despre seminar la //www.standard.ro/evenimente.

Bucuresti, 13.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *