Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

OMD isi tureaza motoarele pentru cursa

OMD Romania, agentie de media full-service apartinand Omnicom Media Group Romania, anunta concluzionarea parteneriatului media cu Bucharest Ring pentru Bucharest City Challenge 2008, eveniment care se va desfasura in perioada 22-24 august pe circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului.

In ceea ce priveste alegerea OMD ca agentia de media care sa se ocupe de promovarea celei de-a doua editii a Bucharest City Challenge, Hartmut Beyer, CEO Bucharest Ring a declarat : “Un astfel de parteneriat este esential pentru buna comunicare a unui eveniment de asemenea amploare. Importanta deriva, in primul rand, din semnarea campaniilor media de un brand asociat termenului de performanta si respectabilitate.” O colaborare de acest gen nu poate fi decat benefica atat pentru eveniment cat si pentru partenerii acestuia, a mai spus Beyer.

“Bucharest City Challenge este o cursa unica la nivel national pentru iubitorii de sporturi cu motor si nu numai. Noi, la OMD, ne bucuram mult sa putem contribui la succesul acestei adevarate desfasurari de forte. Parteneriatul cu Bucharest Ring ne onoreaza si ne responsabilizeaza in acelasi timp”, a declarat Cristian Mucichescu, Managing Director al OMD Romania.

Bucharest City Challenge este una dintre cele mai importante competitii sportive auto organizate in tara noastra. Evenimentul se afla anul acesta la cea de-a doua editie si beneficiaza de o campanie de comunicare integrata.

Bucuresti, 09.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *