free download 78 travel guides written by experts

Ciuc Premium atinge forma perfecta

În această vară, Ciuc Premium face încă un pas important în ceea ce priveşte evoluţia designului sǎu de ambalaj, oferind consumatorilor acelaşi gust unic într-o nouǎ sticlă premium.

Sticla de 500 ml va reflecta acum mai bine calitatea premium a berii Ciuc Premium, prin culoarea sa verde, forma mai atragătoare şi mai zveltă, inscripţionările în relief şi eticheta modernizată. Totodată, forma ambalajului PET a fost reînnoită, urmând aceeaşi abordare Premium. Doza Ciuc Premium va avea de asemenea, un design mult mai atractiv. “Acum, sticla Ciuc Premium întruchipeazǎ toate calităţile acestei beri unice, cu un gust deosebit, şi reflectǎ caracterul premium şi calitatea mărcii Ciuc Premium. Fără îndoială, consumatorii noştri vor aprecia acest design mai elegant şi mai stilat, care acum se potriveşte perfect cu gustul şi caracterul berii Ciuc Premium,”  a declarat Edwin Botterman, Preşedinte & CEO Heineken România.  

Pe lângă culoarea verde, caracteristică segmentului Premium, noua sticlă modernă Ciuc Premium are acum o formă mai zveltă şi mai uşor de manevrat. Eticheta înnoită este încadrată de următoarele inscripţionări în relief, embosate, care subliniază înalta calitate şi originile berii Ciuc Premium: “Calitate Premium” (în partea de sus) şi “Fabrica de Bere Miercurea Ciuc” (în partea de jos).
Ciuc Premium participă în mod regulat la competiţii internaţionale, în cadrul cărora berea a fost premiată pentru calitatea sa. Cea mai recentă competiţie internaţională în care Ciuc  Premium a concurat cu mărci de bere celebre la nivel mondial şi a câştigat o medalie de aur pentru calitatea sa, a fost Monde Selection, organizată în Belgia.

Consumatorii vor fi informaţi cu privire la modificările aspectului Ciuc Premium prin intermediul unei campanii de comunicare integrate, alcătuită din activităţi de ATL, BTL şi PR. Dezvoltată în jurul spotului TV, campania va accentua înalta calitate a berii Ciuc Premium şi puritatea excepţională a apei folosite pentru prepararea sa.

Fabricată încă din anul 1975, berea Ciuc Premium a devenit în scurt timp o marcă de succes, datorită gustului unic oferit de puritatea apei din Munţii Harghita şi de calitatea excelentă a malţului şi a hameiului.

Ciuc Premium face parte din portofoliul Heienken România, alǎturi de Heineken, Zipfer, Gösser, Schlossgold, Silva, Golden Brau, Bucegi, Gambrinus, Harghita, Haţegana

Bucuresti, 09.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *