metalshow

Ogilvy&Mather comunica pentru Immochan Romania

Ogilvy&Mather România a fost desemnată agenția de comunicare a Immochan România pentru promovarea proiectului Coresi Shopping Resort.

Ogilvy&Mather va oferi companiei Immochan România – jucător cheie în piața dezvoltatorilor de centre comerciale din România – servicii de consultanță (poziționare de brand și dezvoltarea identității vizuale), va dezvolta și implementa intreaga strategie de comunicare (ce reunește componentele de ATL, BTL, digital, PR și CRM), va propune și implementa strategia de media planning și buying – prin companiile din grup, și va oferi servicii de Relații Publice.

Ridicat în Brașov, pe fosta platformă a uzinei Tractorul, Coresi va revoluționa definiția clasică de centru comercial și propune, în premieră în România, un nou concept, acela de „shopping resort”. Cu un buget de investiţii de 60 de milioane de euro, Coresi Shopping Resort va deveni o destinaţie de shopping şi de petrecere a timpului liber ce se adresează locuitorilor din întreaga regiune.

Identitatea vizuală dezvoltată de Ogilvy&Mather pentru Coresi Shopping Resort vine dintr-o zonă plină de viață și de culoare. Reprezentat de morișcă drept simbol grafic, Coresi promite să fie un loc care va polariza energie pozitiva și bucuria de a trăi.

„Compania Immochan, prin oamenii care îi dau viață, ar putea fi definită prin trei atribute cheie: empatie, dedicare și creativitate. Astfel că ne-am luat de partea noastra un grup de comunicare de prestigiu cu care împărtășim idealuri și o viziune similare. Avem lângă noi un partener de drum lung și care a venit cu o abordare inovatoare a comunicarii proiectului Coresi. Avem încredere că vom construi împreună un brand puternic şi relevant.", a declarat Tatian Diaconu, Director General Immochan România.

Ogilvy&Mather România

Ogilvy&Mather România face parte din reţeaua internaţională Ogilvy, parte a WPP, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare la nivel mondial. Ogilvy&Mather România oferă servicii de comunicare integrată – publicitate, relaţii publice, activare de brand si shopper marketing, servicii de marketing digital precum şi strategie şi cumpărare de media – prin agenţiile sale specializate. Portofoliul de clienţi cuprinde companii pentru care Ogilvy&Mather România dezvoltă campanii de comunicare atât la nivel internaţional cât şi local – Philips, Ford, IBM, Millennium Bank, Campofrio, Mega Image, Pfizer şi multe alte companii de renume. Astfel, grupul Ogilvy îmbină experienţa de comunicare pe piaţa românească cu know-how-ul internaţional conferit de apartenenţa fiecărei agenţii din grup la reţele de comunicare globale specializate.

Immochan România

Immochan România are patru direcţii de business: dezvoltarea de proiecte imobiliare în parteneriat cu hipermarketurile Auchan; leasing pentru galeriile comerciale şi a retail park-urilor; activităţi de property management pentru galeriile comerciale şi valorizare patrimonială a proprietăţilor grupului Auchan. Immochan România are în acest moment în dezvoltare două proiecte: Coresi Shopping Resort din Braşov şi un centru comercial în Drumul Taberei, Bucureşti, valoarea totală a investiţiilor fiind de 120 de milioane de euro.

Immochan a fost înfiinţat în 1976 special pentru a se ocupa de patrimoniul grupului, iar acum gestionează 340 de centre comerciale în 12 ţări, cumulând 2 milioane de metri pătraţi de galerii comerciale.

Immochan a fost înfiinţat în 1976 cu scopul gestionării patrimoniul grupului. În prezent, compania gestionează 340 de centre comerciale în 12 ţări, reprezentând peste 2 milioane de metri pătraţi de galerii comerciale.

Bucuresti, 17.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *