free download 78 travel guides written by experts

„Ofiterii incepatori” se intorc in sezonul 2, in premiera exclusiva la Diva Universal

Încă începători, şi mai multe de dovedit!

După succesul înregistrat cu primul sezon, serialul Ofiţeri începători vine acum la Diva Universal cu sezonul 2, în premieră exclusivă. Echipa creativă din spatele serialului promite în noul sezon mai multă distracţie, personaje mai complexe şi intrigi de excepţie.

Andy McNally. Dov Epstein. Chris Diaz. Traci Nash. Gail Peck. Ei sunt proaspeţii recruţi ai Diviziei 15 de poliţie şi revin la Diva Universal în cel de-al doilea sezon din Ofiţeri începători din 31 octombrie, în fiecare luni de la 21:00. Ofiţeri începători este un serial original, cu episoade de o oră, care urmăreşte cinci poliţişti începători, în primii lor ani de slujbă, când dau piept cu lumea plină de pericole a poliţiei din marele oraş – unde şi cea mai mică greşeală poate avea consecinţe pe viaţă şi pe moarte. Încă de la debut, serialul a fost comparat cu Anatomia lui Grey, doar că acţiunea se desfăşoară în secţia de poliţie.

Dacă în primul sezon cei cinci proaspăt absolvenţi ai Academiei de Poliţie luau pentru prima dată contact cu pericolele străzii din Toronto, sub îndrumarea ofiţerilor supraveghetori, în cel de-al doilea sezon aceştia sunt pe cont propriu. Acum antrenamentele s-au sfârşit, sunt mult mai experimentaţi, mult mai încrezători şi pregătiţi pentru acţiune lucru care se dovedeşte a fi atât benefic, cât şi în detrimentul vieţilor lor profesionale. Într-un fel, această încredere şi aşa-numită experienţă îi face mai periculoşi decât în primul an de slujbă.

În primele şapte luni de iniţiere, aceştia au învăţat să fie poliţişti. Aceştia s-au confruntat cu infractori, au spart uşi, au condus cu viteză, au tras cu arme de foc şi s-au salvat reciproc în timpul acestor proceduri. Aceştia au învăţat pe propria piele că o greşeală de începător i-ar putea costa viaţa – a lor sau a altora.

În următoarele şapte luni din vieţile lor îşi vor face din nou meseria…însă mult mai bine.

Presiunile din viaţa profesională nu sunt singurele greutăţi cărora poliţiştii începători trebuie să le facă faţă. Sezonul al doilea pune un accent important asupra relaţiilor personale, în special a celor amoroase. Ofiţerul Andy McNally (Missy Peregrym) are o relaţie aparent perfectă şi necomplicată cu detectivul de la Omucideri Luke Callaghan. În cele din urmă, aceasta a trecut peste tumultul emoţional şi atracţia fizică evidentă dintre ea şi ofiţerul Sam Swarek; Lucrurile se complică în momentul apariţiei fostei iubite a lui Luke, detectivul Jo Rosati, care este surprinsă şi nemulţumită de relaţia celor doi.

Nu pierdeţi o poveste despre camaraderia, dar şi competiţia din această familie de poliţişti începători – unde aceşti prieteni învaţă pe pielea lor că, oricât de mult te-ai antrena, când este vorba de a fi bun în meseria ta, nu există jumătăţi de măsură. Doar la Diva Universal!

Bucuresti, 17.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *