free download 78 travel guides written by experts

Offerista cumpără Ofertolino.ro

Offerista Group, furnizor principal de marketing comercial digital în regiunea DACH va fuziona cu Prospecto Group, companie care deţine Ofertolino.ro, furnizorul principal de marketing comercial digital în Europa Centrală şi de Est. Clienţii Offerista şi Prospecto vor avea acces în fiecare lună la cel puţin 39,5 milioane de consumatori din Europa, având oportunitatea de a-şi extinde campaniile in zone noi.

Suntem mândri că am adăugat Sofia pe harta Europeană de retail marketing și vom continua să creștem echipa noastră locală. În CEE ne vom extinde operațiunile cu noile noastre birouri din Ungaria și România, unde vedem o oportunitate excelentă de a deveni lideri de piață.

Offerista cumpără Ofertolino.ro

Ofertolino.ro este o alternativă eficientă și rentabilă pentru clasicile broșuri publicitare și cataloage pe suport de hârtie, Platforma oferă retailerilor informații complete despre audiență, cum ar fi: locație, sex, vârstă și multe alte informații de interes.

Ca și grup, misiunea noastră este să devenim un lider European în retail marketing, așa că suntem in căutare de noi parteneri care să se alăture grupului si in alte țări de pe continent.

În ultimii ani, protofoliul Prospecto Group s-a extins în Europa Centrală și de Est cu peste 100 de retaileri și mărci. Am găsit în Grupul Offerista un partener cu o viziune puternică, care recunoaște imediat beneficiile fuzionarii echipei și a serviciilor noastre într-un grup mai mare, cu o rețea mai largă și cu resurse mai mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *