Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Zile liniștite și fără dureri cu electrostimulatoarele OMRON

Știm… atunci când durerile apar, buna dispoziție și energia îți sunt afectate. De spate, încheieturi sau din cauza sezonului rece, durerile pot persista chiar luni de zile.

Dar cum le ameliorezi? Gama de electrostimulatoare OMRON cu tehnologie TENS dispune de tratament inteligent, specializat, care poate fi folosit în multe situații. Elimină disconfortul și reintră rapid în formă!

Eficient, de încredere, precis

Aparatele de electrostimulare transcutanată OMRON ajută la îndepărtarea disconfortului și sunt recomandate la scară largă de fizioterapeuți, dar și de specialiști în domeniu. Te întrebi cum funcționează?

E3 Intense

Dispozitivele TENS generează impulsuri electrice de tensiune joasă, astfel, curentul blochează transmiterea semnalelor nervoase și stimulează secreția de endorfine. În timp ce îl folosești vei simți o ușoară senzație de furnicătură, apoi, treptat, starea de disconfort va dispărea.

Tehnologia de stimulare nervoasă electrică transcutanată – TENS calmează durerile din zona spatelui, a umerilor, articulațiilor și mușchilor.

E3 Intense 2

Electrostimulatorul OMRON E3 Intense – special creat pentru tine

Compact și exact, E3 Intense este un aparat 2 în 1 pentru tratament și masaj, pe care îl poți lua cu tine oriunde. Relaxarea, revitalizarea și ameliorarea se produc folosind Tehnologia Triple Action care îmbunătățește circulația, conduce la eliberarea de endorfine și blochează mesajele de durere.

E3 Intense 3

Omron E3 Intense dispune de 2 pad-uri, 15 niveluri de intensitate și 9 programe de tratament pentru alinarea zonei lombare, cervicale, articulare, de brațe și picioare; în plus, dispune de 3 opțiuni pentru masaj.

#GoodToKnow OMRON E3 Intense poate fi achiziționat din marile lanțuri de farmacii, magazine online și din cele de tehnică medicală.

E3 Intense 4

Despre MED.CO

MED.CO a fost înființată în 1994 cu scopul de a oferi servicii comerciale, tehnice și științifice privind aparatura medicală profesională de monitorizare și tratament. Compania comercializează produsele medicale OMRON pe piața românească.

MED.CO este reprezentant pe piața românească și a altor furnizori externi, precum:
TaiDoc Technology, producător taiwanez de dispozitive medicale, termometre cu scanare infraroșu, glucometre, pulsoximetre, multiparametru și electrocardiografe. MKV Lasersystem Germania, unul dintre principalii producători de dispozitive laser utilizate în procesul de biostimulare. MED.CO distribuie în România modelul PowerTwin 21.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *