Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Oferta timpilor de antena pentru campania electorala la Televiziunea Romana a fost prezentata

reprezentantilor partidelor politice

Propunerea SRTv prevede emisiuni de promovare electorală în zilele de luni, miercuri şi joi şi emisiuni de dezbatere electorală în zilele de marţi şi vineri.

Astăzi, 7 noiembrie, la sediul SRTv a avut loc o întâlnire între reprezentanţii Televiziunii Române şi cei ai partidelor politice şi ai alianţelor care participă la campania electorală, pentru stabilirea programului emisiunilor electorale, a condiţiilor tehnice şi alocarea timpilor de emisie, pentru fiecare partid şi emisiune în parte.

La întâlnire au participat reprezentanţii ARD, USL şi UDMR. Reprezentanţii PP-DD au anunţat în prealabil că nu vor putea participa la discuţii, urmând să accepte rezultatul negocierilor.

În cadrul discuţiilor, reprezentanţii ARD nu au fost de acord cu oferta SRTv privind zilele de difuzare a emisiunilor de dezbatere electorală. Propunerile lor au fost respinse de reprezentanţii celorlalte partide politice prezenţi la negocieri, UDMR şi USL.

În aceste condiţii, pe parcursul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, rămâne în vigoare propunerea SRTv privind programul emisiunilor electorale.

Bucuresti, 07.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *