bucharest tech week 2021

Octopus Travel si SMARTfinancial.ro

au lansat un magazin online co-branded

S-a lansat www.SMARTtourist.ro – oferte turistice cu comanda online. Cei interesati de a alege oferte turistice dintr-una dintre cele mai mari baze mondiale de specialiate o pot face pe internet, intrand pe SMARTtourist.ro, un website cobranded lansat de SMARTfinancial.ro (membru al agentiei de media SMART press) si Octopus Travel Romania, membru al unei retele mondiale specializate in turism.

Colaborarea dintre cele doua companii se doreste a beneficia de avantajele aduse de fiecare dintre parti: Octopus Travel vine cu seriozitatea unui provider international de oferte turistice, iar SMARTfinancial.ro isi valorifica audienta – clasele medie si business, cu venituri medii si mari, varsta 25-35 de ani target principal (18-45 de ani target extins), persoane dinamice, dornice de informatie de calitate in domeniul financiar, dar si cu nevoi de mobilitate.

"Inca departe de realitatea europeana, acolo unde timpul este economisit prin solutii online, Romania incepe sa resimta tot mai intens avantajele comertului electronic si ale mediului web in general. Si nu este vorba numai de mediul de afaceri, care se bucura deja de solutiile comode pe care le ofera internetul; speram ca nu peste mult timp o categorie cat mai larga de persoane sa fie interesata in a-si procura nu numai informatiile, dar si serviciile, direct de pe internet", a spus Razvan Iancu, Marketing Manager SMART press si coordonator al proiectelor SMARTfinancial.ro, SMARTbank.ro si SMARTtourist.ro .

"OctopusTravel.ro, acum branduit si de SMARTfinancial.ro, este primul site dedicat Romaniei, in limba romana, pentru rezervari online de camere de hotel, apartamente self catering, transferuri si tururi de oras cu posibilitati de plata online si servicii de customer suport in limba romana", a declarat Ruxandra Nicolescu, directorul general OctopusTravel.

SMARTtourist.ro este o varianta a ofertei complexe Octopus Travel (peste 20.000 de oferte ce garanteaza posibilitatea de a alege ceea ce e mai bun), varianta branduita si promovata de SMARTfinancial.ro. "Pentru inceput, brandul SMARTfinancial.ro este pozitionat direct pe www.SMARTtourist.ro, am considerat ca acesta va oferi un plus de incredere celor deja obisnuiti cu stilul profesionist propus de ziarul financiar electronic SMARTfinancial.ro", sustin cei de la SMART press.

"OctopusTravel.com LTD este compania care a dezvoltat acest sistem de rezervari online in anul 2000, ca interfata publica a sistemului de rezervari online GTA Travel (Gullivers Travel Associates), cu care lucreaza foarte multe agentii de turism din toata lumea. Site-ul ofera posibilitatea de cazare in peste 21000 de hoteluri si peste 3000 de locatii de apartamente self catering, in peste 3300 orase din 112 tari. Alte servicii oferite: peste 1500 de tururi de oras personalizate si 2500 transferuri", a adaugat Ruxandra Nicolescu.

"In viitorul apropiat, este posibil sa introducem direct un logo si un brand special SMARTtourist.ro. Nu ne vom limita insa la acest lucru. Pe termen mediu si lung, SMARTtourist.ro va emula exemplul SMARTfinancial.ro si SMARTbank.ro, dezvoltand un portal financiar focusat de aceasta data pe partea de turism. Evident, asa cum am procedat si pana in prezent, serviciul va fi unul bazat pe informatie; si nu orice tip de informatie, ci una originala, proprie, niciodata preluata din alte surse, de tip revista presei", a explicat Razvan Iancu, care a subliniat ca SMARTtourist.ro va fi promovat deocamdata in special pe SMARTfinancial.ro si SMARTbank.ro, prin bannere, linkuri, dar si content special de informatie, realizat alaturi de Octopus Travel.

Sistemul este simplu. Poti rezerva si plati in cateva minute o camera de hotel in aproape orice colt al lumii. "Poti vizualiza imagini din hotel, informatii referitoare la localizarea acestuia, facilitatile hotelului si a camerelor, precum si un raport in limba engleza in care nu vezi cum se lauda hotelul, ci care a fost impresia contractorului nostru despre acel hotel", spun  reprezentantii actualului www.SMARTtourist.ro.

Poti vedea si informatii despre o camera de hotel in care holul este mic, sau mobilierul nu este nou. Nu vor exista surprize neplacute, promit reprezentantii Octopus Travel. Poti plati cu cardul in orice moment al zilei si poti avea voucher-ul de cazare in mai putin de 10 minute. Poti sa-ti rezolvi orice problema de cazare, transfer, petrecerea timpului liber pe toata perioada sejurului, fara sa mai fie nevoie sa alergi pe la mai multe agentii de turism.

"Poti lua si bilete la spectacole, sau plimbari pe Sena cu vaporasul. Daca esti fan Dan Brown, poti lua "Turul Codul lui Da Vinci" de pe site si dupa ce iti faci bagajele poti pleca. Fara stampile, fara documente securizate si fara probleme la frontiere", au evidentiat oficialii Octopus Travel.

Bucuresti, 11.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *