Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Primul semestru in Diverta

vanzari de bilete de 1.5 milioane RON

Lantul de magazine media Diverta a vandut peste de 20.000 de bilete la spectacole si concerte in primele patru luni ale lui 2006. Cifra de afaceri obtinuta, doar din aceaste tranzactii, depaseste 1.5 milioane ron.

Magazinele Diverta din Bucuresti au vandut 75% din numarul total de bilete, restul fiind comercializat in cele peste 70 de locatii din restul tarii.

Dan Rosu, manager general al lantului de magazine media, considera ca “In acest moment suntem cel mai mare jucator pe aceasta piata, datorita numarului mare de locatii la nivelul tarii. Facilitam astfel accesul la diversele spectacole din Bucuresti si publicului din tara, care pana acum intampina dificultati majore cand venea vorba de procurarea unui bilet la astfel de evenimente. Diverta se diferentiaza de restul competitorilor prin comercializarea simultana a biletelor pentru un numar mare de spectacole, practic pentru tot ce se intampla important in Romania“.

In acest moment Diverta gestioneaza peste 15 spectacole, printre care Chicago, Scooter, Live From Buena Vista – The Havana Lounge, Tarkan, Apocalyptica, Obituary, Depeche Mode, Deftones, Sasha & John Digweed, ArtMania Festival, 50 CENT, Billy Idol si ofera clientilor sai posibilitatea de a fi martorii celor mai importante evenimente culturale si de divertisment din Romania.

Diverta – cel mai mare lant de magazine media din Romania – este un brand RTC Holding, unul din principalele grupuri cu capital romanesc de pe piata autohtona.

Bucuresti, 11.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *