free download 78 travel guides written by experts

Oare de ce ii plac blondele lui Aurelian Temisan?

Aurelian Temişan, unul dintre juraţii Te cunosc de undeva! a mărturisit că îi plac blondele. Care sunt motivele şi cine l-a determinat să spună acest lucru, telespectatorii pot afla sâmbătă, de la 20.20, în prima parte a super show-ului Te cunosc de undeva!

Aurelian Temişan i-a surprins pe concurenţii, prezentatorii şi colegii săi de la masa juriului Te cunosc de undeva! cu o mărturisire sinceră: îi plac blondele. În deschiderea ediţiei care va fi difuzată sâmbăta aceasta, juratul a declarat cu dezinvoltură: „Asta-mi place mie la o blondă. Mai devreme sau mai târziu, spune adevărul.” La care dintre cele patru blonde din show s-a referit: Andreea Bălan, Delia, Lora sau Julia, telespectatorii vor afla sâmbătă, de la 20.20, urmărind Te cunosc de undeva!, pe Antena 1.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză și Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală, editie în care publicul va decide cine merită să câștige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului vor fi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *