Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

O zi de Decembrie

Josie Silver
Editura Nemira

Decembrie este o lună minunată, magică. Speranța e pretutindeni.

Dar nu toată lumea e fericită. Nu toți au un partener de viață. Nu toți au avut un an minunat. Laurie este în această situație: singură și fără a crede că e posibil să te îndrăgostești la prima vedere.

Însă, într-o zi, într-un autobuz, îl vede pe El.

O zi de decembrie

Doar că nu apucă să vorbească cu el. Se văd și atât.

Laurie e convinsă că el este bărbatul potrivit pentru ea și nu renunță la a-l căuta. De fapt, petrece următorul an uitandu-se peste tot: prin cafenelele din Londra, prin magazine, prin autobuz – poate îl va reîntâlni.

Când renunțase aproape la a mai crede că-l va revedea, miracolul se întâmplă. Îl vede. Numai că el este iubitul prietenei sale și îl întâlnește la o petrecere de Crăciun.

Cei doi se fac că nu se cunosc.

Dar oare el s-a îndrăgostit, cu un an în urmă de Laurie?

Josie Silver a condensat o poveste de iubire care se întinde pe zece ani într-un roman. O zi de Decembrie este lectura perfectă pentru sărbători. Povestea de dragoste nu este una simplă. Cei zece ani cuprind și bune și rele, vorbesc despre prietenie, compromis, relații care se destramă, probleme care apar în viața multor oameni și a multor cupluri. O zi de Decembrie este o lectură caldă despre speranța unei relații cu persoana potrivită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *