free download 78 travel guides written by experts

O „Vorba de cultura” cu Constantin Cojocaru

Constantin Cojocaru este invitatul emisiunii „Vorba de cultura” de la Radio Romania Cultural, in perioada 24 – 28 ianuarie.

Actor la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt, apoi la Teatrul Odeon din Bucuresti, Constantin Cojocaru a colaborat cu numeroase alte teatre din tara si din strainatate.

A obtinut premiul pentru cel mai bun rol feminin in spectacolele Gaitele de Alexandru Kiritescu si Cheek to Cheek de J.Gardell (Teatrul Nottara) la Festivalul de Teatru de la Piatra Neamt, octombrie 2005, si a fost nominalizat de doua ori la Premiul UNITER: pentru cel mai bun actor – pentru rolul Zoe din Gaitele de Al. Kiritescu in 2003 si pentru cel mai bun actor in rol secundar – pentru rolul Istvan din joi.megaJoy in 2007.

Rabdator pe lungul drum al teatrului, mereu aflat in cautare de lucruri noi, Constantin Cojocaru spune despre sine: “Fiind minion, usor fragil, deci nu prea inalt si destul de slab, senzatia mea este ca inainte de a ma naste am fost un semn de carte dintr-o carte foarte importanta.”

Bucuresti, 24.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *