free download 78 travel guides written by experts

O poveste ca-n filme, duminica seara, de la ora 20:00, la “Mama mea e cea mai buna!”

"Vreau sa fii mamica mea, dar sa nu ma dai…", aceasta a fost replica unui copil abandonat cand si-a intalnit, pentru prima oara, mama adoptiva

In editia de duminica a emisiunii "Mama mea e cea mai buna", difuzata de Kanal D, de la ora 20.00, telespectatorii vor avea ocazia sa cunoasca o concurenta cu o poveste de viata impresionanta. Camelia Siteavu are 39 de ani si este asistenta medicala. S-a casatorit in urma cu 15 ani, dar dorinta ei de a da nastere unui copil a ramas pentru multa vreme doar un vis frumos. Medicii descoperisera ca sotul ei are o problema genetica, iar venirea pe lume a unui copil in cuplu era imposibila. Prin urmare, cei doi s-au hotarat sa infieze un copil si s-au inscris pe lista de adoptii.

Una dintre fetitele de la Centrul de Adoptii, Larisa, fusesese adoptata de noua ori de noua posibile viitoare mame, care apoi au "returnat-o" invocand motive de "nepotrivire". Fetita ajunsese intr-o stare critica, dupa cele cateva experiente de adoptie esuate.

Camelia si Dan au intalnit-o pe Larisa prima data intr-un parc si de atunci au devenit o familie. Bucuria Cameliei si a lui Dan de a fi parintii acestei fetite minunate este sinonima, zi de zi, cu trairea unui miracol.

"Imi amintesc de momentul cand am cunoscut-o prima data…Era foarte mica, a venit fuga la mine si mi-a spus: «Vreau sa fii mamica mea, dar sa nu ma dai…»", a povestit, cu ochii in lacrimi, Camelia.

Camelia Siteavu este dovada vie ca poti fi mama chiar daca nu dai nastere unui copil. Duminica, de la ora 20.00, la Kanal D, urmariti la "Mama mea e cea mai buna!" povestea acestei mamici exceptionale, care a schimbat destinul unui copil abandonat, oferindu-i o viata frumoasa, in mijlocul unei familii adevarate.

Bucuresti, 24.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *