Baby Boom Show Virtual

O noua intalnire a comisiei de privatizare a Automobile Craiova

cu reprezentanţii Ford

Marţi, 7 august 2007, la sediul AVAS, a avut loc o nouă întâlnire a Comisiei de privatizare a Automobile Craiova cu reprezentanţii companiei americane Ford. Cu această ocazie, cele două părţi au discutat şi au agreat diverse aspecte legate de contractul de vânzare – cumpărare de acţiuni, precum şi unele potenţiale prevederi ale legii speciale pentru definitivarea tranzacţiei de privatizare a Automobile Craiova.
În urma şedinţei de astăzi, atât membrii comisiei de privatizare cât şi reprezentanţii investitorului au apreciat că s-au făcut progrese semnificative în procesul de negociere.

Domnul Lyle A. Watters, conducătorul echipei de negociere pentru Ford a informat membrii comisiei de privatizare că, în momentul în care va exista o formă finală agreată a contractului de vânzare-cumpărare de acţiuni, Ford va da curs solicitării comisiei de privatizare de a prezenta o nouă ofertă financiară.

Următoarea întâlnire a Comisiei de privatizare şi a reprezentanţilor companiei Ford va avea loc joi, 16 august 2007, la sediul AVAS.

Bucuresti, 7.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *