free download 78 travel guides written by experts

O afacere mai eficienta cu produsele Bexon

Industria alimentara este una foarte dezvoltata si esentiala in acelasi timp. Zi de zi, oamenii cumpara alimente, cheltuind, mai ales in preajma sarbatorilor, sume foarte mari. Asta in mare parte pentru ca prefera ceva cat mai natural si care sa aiba un gust cat mai bun. Si stim cu totii ca ceea ce e bun are un pret pe masura.

Unul dintre cele mai cumparate alimente este fara indoiala paine, fara de care ne-ar fi mai greu sa avem o masa bogata, urmata de legume, fructe si produse de origine animala, carne si branzeturi. Acestea sunt bune oricum, dar cele mai bune atunci cand sunt proaspete. Cu toate acestea, mentinerea alimentelor naturale proaspete pentru mult timp este destul de grea. Acestea tind sa se strice destul de repede fapt pentru care multe magazine aleg sa vanda doar cantitati limitate in fiecare zi.

Exista, desigur, si metode prin care am putea pastra in stare buna alimentele pentru o anumita perioda, cu ajutorul frigiderelor, lazi si vitrine frigorifice. Acestea sunt comune in mai toate magazinele locale, centre comerciale, fast food-uri, patiserii si restaurante. Toate aceste sisteme de racire precum si multe altele pot fi gasite in magazinul Bexon.

vitrine frigorifice

Daca luam ca exemplu o cofetarie, unde sunt fracute zi de zi prajituri, torturi si alte preparate dulci, ajungem la concluzia ca cel putin o vitrina fridorifica este necesara pentru a pastra proaspete produsele. De asemenea, este nevoie de frigidere si dulapuri frigorifice pentru ingredientele din care sunt realizate produsele comercializate.

Oferta magazinul Bexon este foarte variate si cuprinde produse de cea mai buna calitate, destinate exclusiv utilizarii industriale. Asta nu inseamna ca nu le putem folosi si acasa, insa ne putem pune de acord ca un simplu frigider si o lada frigorifica ar fi de ajuns.

Magazinul Bexon face parte din grupul Bilancia, unul dintre cei mai importanti frunizori din Europa de utilaje si accesorii pentru industria ospitalitatii, avand peste 200 de clienti in Europa, Asia si America. Pe langa produse, acestia ofera si servicii in ceea ce priveste consultanta si suportul tehnic pentru toti clientii. Astfel, sunt alese cele mai bune solutii pentru fiecare tip de afacere pe care ar detine-o un client.

Revenind la cofetaria data ca exemplu, este nevoie de vitrine frigorifice cat mai bune daca vrem sa pastram produsele in cea mai buna stare posibila. La Bexon avem la dispozitie articole profesionale, pe care le putem seta dupa bunul plac astfel incat efectele sa fie cele dorite. Totodata, preturile acestora sunt foarte bune iar transportul este gratuit.

Foarte usoara este si intretinerea acestor vitrine si lazi frigorifice, fiind realizate astfel incat sa fie usor de dezghetat si de curatat. De asemenea, designul lor permite utilizarea si manevrare facila a alimentelor pe care le depozitam in ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *