free download 78 travel guides written by experts

Numeroase surprize la Baneasa Shopping City

În acest weekend la Băneasa Shopping City au loc petreceri pentru copii, iar sâmbătă ne distrăm şi râdem la spectacolul Comedy.show. Tombola şi concursurile cu premii se vor desfăşura pe tot parcursul lunii iulie, iar cinefilii sunt aşteptaţi la Băneasa Drive In Cinema.

Băneasa Shopping City organizează pentru cei mici super-petreceri lângă locul de joacă Magic City Băneasa. În zilele de sâmbată şi duminică (18 şi 19 iulie) cei mici sunt asteptaţi de la 17:00 la 19:00 să participe la petreceri de vis. Animatorii profesionişti vor avea grijă ca distracţia să fie maximă. Programul cuprinde dans, jocuri, concursuri haioase şi karaoke, baloane modelabile şi invitaţi speciali: jongleri şi iluzionişti.

O altă surpiză pregătită de centrul comercial atât pentru cei mici, cât şi pentru părinţi este spectacolul Comedy.Show. Spectacolul începe la ora 19:30 şi are loc pe scena special amenajată la intrarea Food & Fun City din Băneasa Shopping City. Comedy.Show este un spectacol de teatru de improvizaţie 100%. Asta înseamnă că nimic nu este pregătit dinainte, stabilit sau regizat, totul se întâmplă pentru prima oară sub ochii publicului care oferă sugestii la cerere actorilor (titluri de poveste, locuri unde să se întâmple acţiunea scenelor sau propoziţii cu care actorii să improvizeze pe loc, cele mai amuzante cântece acompaniaţi live de pianist). La comedy.show nu există scenarii! Din distribuţie: Ioana de Hillerin, Bogdan Dumitrescu , Constantin Lupescu, Gabi Călinescu, Doru Cătănescu, Marian Hancu , Vlad Pasencu.

Alte suprize:

Primii 3000 de cumpărători ai unor produse din Băneasa Shopping City şi Feeria cu valoare minimă de 200 lei, pot participa la tombolă unde câştigă pe loc fie premii ICE AGE, fie bilete la Băneasa Drive In Cinema.

Cinefilii la Băneasa Drive In Cinema pot viziona în acest weekend două filme: premiera „ Public Enemies– Inamicii publici” şi „ The Hangover – Marea mahmureală”. Pentru mai multe detalii în privinţa programului filmelor puteţi accesa www.baneasashoppingcity.ro, iar pentru rezervări sunaţi la: 021.306.55.05.

Preţul unui bilet pe persoană la film:

o    luni – joi: 15 lei
o    vineri – duminică: 20 lei
o    Pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari: 10 lei
o    Avanpremieră: 20 lei

Bucuresti, 16.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *