free download 78 travel guides written by experts

Esenta raului

Greg Iles
Editura Tritonic

Doua verighete, ceva sange si un titlu: "Esenta raului". Cum sa ii rezisti?

La Editura Tritonic a aparut recent un roman semnat Greg Iles, autor nascut Germania in anul 1960, ajuns in SUA; Greg Iles a cantat intr-o formatie pana cand s-a casatorit si a inceput sa scrie. Romanele sale au fost toate bestselleruri.

Esenta raului se constitutie intr-un roman bine scris, cu o actiune interesanta si o poveste plina de suspans. Un agent FBI – Alex Morse – afla de la sora aflata pe patul de spital ca sotul ei a omorat-o si este rugata sa aiba grija de copilul ei, sa il fereasca de sotul pe care il banuia ca are o amanta. De aici pentru agenta de la FBI incepe o munca de durata, o perioada in care incearca sa afle daca sora ei delira sau i-a spus adevarul. Fireste, daca e adevarata povestea, atunci tot ea va trebui sa si demonstreze vinovatia sotului.

Sunt si alte persoane implicate? Cine se ocupa de omorarea sotilor de care se dorea sa se scape? Care era scopul? Cum se desfasura totul? Cum se poate demonstra? Cine e urmatoarea tinta? Iata tot atatea intrebari care apar. La toate si la multe altele veti afla raspunsul doar citind cele 400 de pagini ale romanului Esenta raului.

Cunoscutul si apreciatul autor roman de romane politiste George Arion spune despre aceasta carte: "Thriller in adevaratul sens al cuvantului! Perfect credibil. Terifiant. O conspiratie in cautarea crimei perfecte si un agent FBI decis sa lupte pana la capat pentru a dezvalui esenta raului. Un roman care investigheaza latura intunecata a naturii umane scris de un maestru al suspansului si al rasturnarilor de situatie".

Va invitam sa cititi acest roman si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *