PR Summit 2021

Numar limitat de bilete VIP la concertul The Black Eyed Peas

Liderul pietei de ticketing, Reteaua Bilet.ro, pune in vanzare, începând de astăzi, un număr limitat de bilete VIP la concertul The Black Eyed Peas

Biletele la The Black Eyed Peas se pot achiziţiona exclusiv prin Reţeaua Bilet.ro

Reţeaua Bilet.ro, singura care oferă bilete la concertul The Black Eyed Peas, de la Bucureşti, pune la dispoziţia celor mai înfocaţi fani ai trupei, în exclusivitate, 700 de bilete VIP. Biletele, disponibile începând de astăzi, vor costa 150 RON şi vor permite accesul publicului în două sectoare special amenajate. Biletele au fost puse în vânzare în punctele autorizate Bilet.ro, aflate în magazinele Flanco, Flanco World, Flamingo Computers, magazinul Muzica, Music Shop şi Librăriile Libris, iar pentru persoanele care doresc să achiziţioneze un bilet în variantă electronică, Reţeaua Bilet.ro le pune la dispoziţie platforma online www.Bilet.ro.

Concertul face parte din turneul mondial ‘’Pepsi Black Blue and You’’ şi va fi susţinut de către artiştii din Statele Unite în 13 ţări. Spectacolul din România, va avea loc pe data de 15 septembrie 2007, începând cu ora 20:00, la Arenele Romane, preţul unui bilet clasic fiind de 100 RON. 

“Reţeaua Bilet.ro este unicul distribuitor al biletelor la concertul The Black Eyed Peas, iar acest lucru dovedeşte încă o dată încrederea pe care organizatorii de eveniment ne-o acordă, ca lider al pieţei de ticketing din România. Principala noastră preocupare este să oferim în permanenţă servicii de cea mai bună calitate care să vină în întâmpinarea celor mai exigente dorinţe ale organizatorilor de evenimente şi ale spectatorilor, lucru care ne plasează în topul companiilor de profil din România.” a declarat, George Weiner, CEO Bilet.ro.

“De asemenea, Reţeaua Bilet.ro se dedică în totalitate publicului, prin asigurarea accesului la cele mai reprezentative evenimente, atât din România, cât şi din Europa.” a mai declarat George Weiner.

Bucuresti, 24.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *