Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mihai Sturzu, membru al trupei pop Hi-Q, va sustine un curs

în cadrul Journalism Summer School 2007

Journalism Summer School 2007 are loc în perioada 22-28 August 2007
în staţiunea Costineşti  şi se adresează studenţilor de la facultăţile de jurnalism din ţară

Mihai Sturzu, membru al trupei pop Hi-Q va participa în calitate de lector la Jurnalism Summer School 2007, eveniment care se desfăşoară în Costineşti, în perioada 22-28 August 2007.

Jurnalism Summer School 2007 se adresează studenţilor de la Facultatea de Jurnalism din România, iar în cadrul evenimentului, Mihai Sturzu va susţine un seminar pe tema “Jurnalistul, reprezentant al interesului publicului său”, în care va dezbate rolul jurnalistului în societatea românească a anului 2007. „Este sau nu a patra putere în stat, Presa se află mereu la intersecţia intereselor politice sau economice cu interesul publicului căruia se adresează. În slujba cui trebuie să acţioneze presa, este o întrebare deja retorică, dar dacă se întâmplă asftel, urmează să descoperim împreună.”  spune Mihai Sturzu. Timp de o săptămână, cei 25 de participanţi direcţi, studenţi la jurnalism, vor lucra împreună în echipe şi vor prezenta la finalul acestei perioade produsele jurnalistice obţinute în urma stagiilor de practică profesională efectuate pe parcursul acestui program.

“Este o adevărată onoare pentru mine să particip la un astfel de eveniment, alături de cei mai apreciaţi jurnalişti din România. Sunt convins că vom descoperi în rândul participanţilor mulţi dintre viitorii profesionişti în domeniu.”, a spus Mihai Sturzu.

Proiectul Jurnalism Summer School 2007 este susţinut de personalităţi precum Mihai Gâdea, Mihai Sturzu, Robert Turcescu, Alin Buzărin sau Cristian Geambaş. Aceştia vor susţine sesiuni de training, în care vor aborda subiecte de interes pentru viitorii jurnalişti.

Bucuresti, 24.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *