free download 78 travel guides written by experts

Numai U – un nou produs Medien Holding

Grupul Medien Holding a lansat un nou produs editorial, realizat in colaborare cu clubul sportiv Universitatea Cluj. “Numai U” este ziarul care aduce sportul mai aproape de public, prin materiale dedicate tututor disciplinelor practicate la clubul Universitatea Cluj.

Cititorii gasesc in “Numai U” interviuri, in exclusivitate, cu sportivi si oficiali ai clubului si afla din paginile ziarului informatii la zi despre competitiile in care evolueaza echipele clubului, dar si date importante din istoria si palmaresul Universitatii.

„Numai U” apare de doua ori pe luna, iar fiecare editie se afla in stransa legatura cu calendarul competitional al clubului. Ziarul se distribuie gratuit, spectatorilor prezenti la evenimentele sportive ale clubului, si in institutiile publice, in universitatile, si bibliotecile din orasul Cluj-Napoca.

Portofoliul Medien Hoding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, Hiparion Publishers (revistele „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro), tipografia United Print si Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media.

Bucuresti, 26.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *