metalshow

Nu mai are loc dezbaterea politica

Televiziunea Româna, Realitatea TV şi Antena 3 au luat act de refuzul a 4 din cei 7 candidati la funcţia de preşedinte al României de a participa la dezbaterea televizata organizata la sediul TVR de catre cele trei societati de media.

În consecinta, considerăm că, în aceste condiţii, o asemenea emisie nu mai putea să-şi atingă scopul propus.

Reamintim că iniţiativa celor trei televiziuni a fost lansată ca urmare a creşterii interesului public pentru organizarea unei confruntări directe între candidati, precum şi ca urmare a cererilor repetate a candidaţilor de a participa la o astfel de confruntare.

Ramânem deschişi în continuare organizării unor astfel de dezbateri publice între candidaţii la alegerile pentru Preşedinţia României şi mulţumim, totodată, invitaţilor care au confirmat participarea.

— precizari ulterioare:

Televiziunea Română a încercat astăzi, 18 noiembrie a.c., să organizeze o dezbatere, cu toţi candidaţii, în două etape.

Prima  etapă a avut loc, însă cea de-a doua a fost refuzată de echipele electorale ale candidaţilor Traian Băsescu, Crin Antonescu, Sorin Oprescu şi Kelemen Hunor.

Aşa cum am mai transmis în cursul zilei de astăzi, rămânem deschişi pentru a încerca să organizăm încă o dată întâlnirea cu cei şapte candidaţi.

Bucuresti, 18.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *