free download 78 travel guides written by experts

Nu lasa sezonul rece sa-ti afecteze zambetul: foloseste NIVEA Lip Care

MED Protection si NIVEA Lip Care SOS Lip Relief

Buzele sunt cele care ne ajută să ne exprimăm stările, aproape în orice moment al zilei. Ne dorim să avem buze frumoase tot anul, indiferent de sezon, iar când buzele noastre sunt sănătoase ne simţim mai fericite, mai atrăgătoare şi mai sigure pe noi. Buzele frumoase spun: „Am o zi bună!”. Cu toate acestea, ele au o sensibilitate de 200 de ori mai mare decât cea a degetelor, iar diverşi factori precum soarele, anumite medicamente, frigul, vântul şi aerul uscat, ne pot usca buzele. Iar când acest lucru se întâmplă, un simplu zâmbet poate deveni dureros.

NIVEA îţi vine în ajutor cu două produse destinate îngrijirii buzelor, pentru ca tu să poţi zâmbi în fiecare zi. Balsamul de buze NIVEA Lip Care MED Protection este perfect pentru o utilizare zilnică, mai ales acum că se apropie sezonul rece, şi asigură protecţie, hidratare şi îngrijire de lungă durată.

Dacă totuşi buzele tale strigă după ajutor, fiind foarte uscate şi crăpate, foloseşte NIVEA Lip Care SOS Lip Relief, un tratament cu efect imediat asupra buzelor tale, ce le oferă „primul ajutor” de care au nevoie.

Ştiaţi că?

● Buzele noastre au pielea subţire şi delicată, neavând glande sudoripare şi nici sebacee.
● Culoarea puternică a buzelor noastre este dată de faptul că este o zonă intens vascularizată, care are o piele foarte subţire.

Protejează-ţi buzele înainte ca acestea să devină uscate.

Balsamul de buze NIVEA Lip Care MED Protection reprezintă sprijinul perfect pentru buzele tale, în lupta de a preveni uscarea lor şi de a le oferi hidratarea necesară. NIVEA Lip care MED Protection este recomandat pentru utilizarea zilnică mai ales în sezonul rece, protejându-ţi buzele de factorii de mediu. Balsamul conţine vitamina E, un antioxidant care protejează celulele împotriva radicalilor liberi. În acelaşi timp, vitamina E reface gradul de hidratare a buzelor, lăsând buzele catifelate şi protejate pentru o lungă perioadă de timp. NIVEA MED Protection asigură protecţia împotriva razelor UVA şi UVB având SPF 15, fiind astfel ideal şi pentru persoanele care practică sporturi de iarnă. Astfel, dacă te pregăteşti să pleci la ski la iarnă, nu uita să iei cu tine balsamul de buze NIVEA Lip Care MED Protection! Compatibilitate la nivelul pielii aprobată dermatologic.

Preţ recomandat: 12 RON

Iar pentru momentele în care buzele tale îţi transmit semnale SOS, foloseşte NIVEA Lip Care SOS Lip Relief, tratamentul instantaneu al buzelor crăpate şi uscate. Acesta este creat special pentru a oferi îngrijire intensivă buzelor uscate, crăpate şi inflamate. S.O.S. vine de la “salvaţi-ne sufletele!”, însă pentru NIVEA Lip Care SOS Lip Relief acronimul înseamnă “salvaţi-mi zâmbetul!”. Balsamul de buze îţi oferă un ajutor rapid şi profesionist şi îţi aduce înapoi zâmbetul pe buze. Formula cu Dexpanthenol calmează rapid buzele crăpate, iar noul ingredient, mentolul, răcoreşte şi calmează instantaneu buzele afectate. Pielea buzelor se vindecă, îşi recapătă elasticitatea şi textura catifelată şi este vizibil mai netedă, fiind protejată de factorii de mediu. Compatibilitate la nivelul pielii aprobată dermatologic.

Preţ recomandat: 13,15 RON

Câteva sfaturi pentru un zâmbet perfect…

1. Odată pe săptămână buzele tale au nevoie de exfoliere. Masează delicat buzele cu apă călduţă şi cu o periuţă de dinţi pentru a activa circulaţia sângelui, a îndepărta pielea moartă şi a îmnuia buzele. Pentru a preveni uscarea lor, foloseşte NIVEA Lip Care MED Protection.

2. Muşcatul buzelor poate fi atrăgător dar nu-ţi recomandăm să faci asta prea des dacă îţi doreşti să ai buze frumoase şi catifelate. Saliva usucă buzele, aşa că îţi recomandăm să foloseşti balsamul de buze pentru a regla nivelul de hidratare al buzelor tale.

3. O infuzie săptămânală cu muşeţel hidratează nu doar tenul, ci şi buzele. Fierbe apa, adaugă câteva flori de museţel şi lasă-le câteva minute; apoi pune un prosop pe cap şi inhalează vaporii timp de 5-10 minute. Acest tratament este cu atât mai eficient în sezonul rece, când pielea şi buzele noastre au nevoie de şi mai multă hidratare.

Bucuresti, 24.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *