bucharest tech week 2021

Novensys isi continua extinderea

în afara Bucureştiului printr-un punct de lucru la Cluj-Napoca

Soluţiile integrate de management al informaţiilor, mai aproape de companiile din regiune

Novensys™, una dintre companiile de referinţă pe piaţa soluţiilor de management destinate întreprinderilor medii şi mari din România, anunţă extinderea operaţiunilor sale în Transilvania. După deschiderea, în octombrie anul trecut, a punctului de lucru de la Timişoara, Novensys îşi intensifică prezenţa în afara Bucureştiului printr-un nou punct de lucru regional la Cluj-Napoca. Companiile localizate în judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa,Târgu Mureş, Harghita, Covasna, Sibiu, Braşov, Maramureş, Satu Mare, Alba vor avea acum acces mai uşor la soluţii eficiente de management al informaţiilor şi vor beneficia de toate serviciile complementare de consultanţă, implementare, service şi mentenanţă locale ale Novensys Cluj-Napoca.

 Din punctul de vedere al performanţelor economice, zona acoperită de noul punct de lucru Novensys se clasează imediat după regiunea de Vest, având un important potenţial de dezvoltare. Cluj-Napoca se situează pe locul II în ierarhia naţională ca potenţial de polarizare, după capitală, influenţa acestuia manifestându-se asupra întregului spaţiu al Transilvaniei.

„Experienţa punctului de lucru de la Timişoara ne-a arătat că, în zone cu potenţial ridicat de dezvoltare economică, un număr tot mai mare de companii înţeleg importanţa soluţiilor de management al informaţiei. De la deschiderea sa în octombrie anul trecut şi până în prezent punctul de lucru de la Timişoara a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 900.000 RON confirmându-ne aşteptările în ceea ce priveşte rata adoptării soluţiilor inteligente de management al afacerii. Clujul şi Transilvania în general reprezintă pentru Novensys o nouă provocare. Obiectivul nostru este să venim în întâmpinarea companiilor locale cu soluţii IT eficiente care să contribuie la dezvoltarea afacerilor şi a zonei în general.” a spus Cezar Golumbeanu, Managing Partener – Sales & Marketing, Novensys.

Echipa Novensys de la Cluj-Napoca pune la dispoziţia companiilor localizate în Transilvania aceleaşi soluţii şi servicii ca şi sediul central din Bucureşti şi punctul de lucru de la Timisoara:
·    Soluţii de gestiune a resurselor întreprinderii: Microsoft Dynamics Nav
·    Soluţii pentru retail: LS Retail, ce extinde funcţionalităţile Navision pe verticala de retail
·    Soluţii de gestiune şi automatizare (automatizare procese depozite, automatizare inventariere mijloace fixe etc)
·    Soluţii de schimb electronic de documente: Novensys ECOD
·    Hardware: echipamente Symbol (cititoare coduri de bare, scanere coduri de bare, reţele wireless), echipamente Zebra (imprimante coduri de bare), echipamente pentru punctele de vânzare NCR
·    Servicii de consultanţă şi service

„Novensys se află într-un moment de creştere; ne-am consolidat poziţia la nivel central şi am intrat cu succes şi pe piaţa regională din Vestul ţării. Acest succes se datorează în principal eforturilor pe care le-am depus pentru a livra soluţii eficiente care să răspundă perfect nevoilor clienţilor noştri. Decizia de extindere către o nouă zonă este o urmare firească a creşterii Novensys pe piaţa soluţiilor integrate din România, dar şi a preocupării de a fi cât mai aproape de locul unde clienţii îşi desfăşoară activitatea pentru a putea răspunde direct solicitărilor acestora” a adăugat Cezar Golumbeanu, Managing Partener – Sales & Marketing, Novensys.

Novensys are deja un număr important de clienţi în Transilvania, printre care Selgros, Metro, Michelin, Unilever şi alţii. Pentru toţi clienţii din această zonă, Novensys poate oferi acum intervenţii mai prompte şi sprijin local.

Despre Novensys™
Novensys™ este lider în piaţa de automatizare a soluţiilor informatice de management destinate întreprinderilor medii şi mari din România. Fondată în 1996 Novensys™ oferă servicii şi soluţii informatice integrate pentru un management performant. Novensys este unul din cei 9 Premier Business Partner Symbol la nivel global precum şi Microsoft Gold Certified Partner, cu 2 competenţe certificate: ISV/Software Solutions şi Microsoft Dynamics, certificare ce atestă capacitatea Novensys de a dezvolta soluţii bazate pe tehnologii Microsoft. În 2005 Novensys a înregistrat o creştere de aproximativ 28% a cifrei de afaceri depăşind pragul stabilit de  7 mil. USD şi având peste 100 de angajaţi. Mai multe informaţii despre Novensys™ pot fi găsite pe noul web-site al companiei: //www.novensys.com.

Bucuresti, 18.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *