free download 78 travel guides written by experts

CA semneaza inca o achizitie strategica

CA a semnat recent contractul de achizitie a Cybermation – compania furnizoare de solutii enterprise de automatizare a proceselor de lucru. Valoarea contractului se ridica la 75 milioane USD iar procesul de achizitie se va definitiva in 30 de zile.

Lider pe piata solutiilor de automatizare a proceselor de lucru (cota de 20,2% in 2004 dintr-o piata care, potrivit estimarilor IDC, va atinge in 2010 nivelul de 1,77 miliarde USD), CA isi va extinde portofoliul prin intermediul acestei achizitii si va ajuta companiile sa unifice si sa simplifice mediile IT prin automatizarea planificarii si a implementarii proceselor de lucru in cadrul sistemelor mainframe si distribuite.

"Achizitia companiei Cybermation se inscrie in noua viziune Enterprise IT Management a CA si demonstreaza prezenta noastra puternica pe pietele strategice internationale," declara Alan Nugent, Prim Vicepresedinte si General Manager in cadrul Enterprise Systems Management Business Unit,  CA. "Aceasta achizitie completeaza portofoliul CA si ofera clientilor tehnologii de ultima generatie de control si automatizare a proceselor de lucru."

Presiunea tot mai mare a planificarii proceselor de lucru face necesara automatizarea acestora, adaptand executarea proceselor de lucru la politicile de business, asigurand niveluri optimizate de servicii si crescand productivitatea operationala. Solutiile CA de automatizare a proceselor de lucru reprezinta fundamentul acestui tip de management si control prin integrarea politicilor de business, a evenimentelor si a proceselor realizate in timp real in cadrul tuturor aplicatiilor si platformelor, dintr-un singur punct de control. Tehnologiile Cybermation de automatizare vor juca un rol cheie in consolidarea si dezvoltarea acestui fundament al managementului.

"Cybermation s-a remarcat dintotdeauna prin solutiile competitive de automatizare a proceselor de lucru si prin beneficiile oferite unei largi categorii de clienti la nivel international," declara Ray Nissan, Fondator si CEO Cybermation. "Alaturarea la CA permite integrarea tehnologiilor noastre in strategia CA de automatizare a proceselor de lucru pentru a putea oferi impreuna o platforma de automatizare unica si avansata din punct de vedere tehnologic."

Bucuresti, 18.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *