free download 78 travel guides written by experts

Noutățile lunii iunie, pe Minimax

Luna iunie aduce, pe postul de televiziune pentru copii Minimax, un nou sezon animat marca DreamWorks („Trăiască regele Julien!”, seria a treia și ultima) și al patrulea sezon al serialului cu atat de mulți fani în rândul celor mici, „Bibi și Tina”.

Aflați mai multe detalii despre fiecare dintre aceste producții colorate, educative, pline de aventuri și umor, în cele ce urmează:
· „Bibi și Tina”, sezonul 4, din 6 iunie, în fiecare zi, de la ora 14:30.

Bibi si Tina s4

În noile episoade ale poveștii animate, eroinele titulare au parte de noi aventuri călare pe cai sau… pe mături. Bibi (micuța vrăjitoare din Neustadt) și prietena ei cea mai bună (Tina) își petrec în continuare timpul liber alături de caii de la ferma Martinshof. Inseparabile de Sabrina și Amadeus, Bibi și Tina merg la competiții, fac curat în boxele grajdului și învață totul despre prietenie, cu un strop de magie adăugată ca o cireașă pe tort.
· „Trăiască regele Julien!”, sezonul 3, din 27 iunie, în fiecare zi, de la ora 18:00.

După ce regele Julien fuge din regatul său, insula Madagascar este amenințată de Koto, un lemurian alb-negru care are planuri mari legate de insula noastră. Și, pentru că spiritul războinic se încinge în supușii lui, conducătorul titular pleacă dincolo de mare, pentru a recruta o armată de aliați printre care se numără Uncle King Julien și disprețuitul Karl. Dragi copii, descoperiți cum se termină aventurile trăsnitului rege lemurian Julien, în ultimele 326 de episoade din producția marca DreamWorks (fiecare dintre ele va fi difuzat și în reluare)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *