Shadow

OPTEX participă la Conferinţa Naţională a ARTS și simpozionul EURALARM

OPTEX, lider mondial în dezvoltarea de soluţii de detecţie, anunţă participarea la ediția a X-a a Conferinţei Naţionale a ARTS și la simpozionul internațional Euralarm. Cele două evenimente se vor desfășura concomitent şi sunt dedicate industriei de securitate privată din România, oferind posibilitatea companiilor de profil să se reunească şi să discute problematicile industriei, precum și oportunităţi de business. Astfel, reprezentanţii companiilor de securitate, asociaţii, instituţii şi autorităţi vor avea posibilitatea de a întări această piață, generând noi sinergii în domeniu.

”Provocările în fața cărora se află industria noastră devin tot mai complexe atât cu evoluția tehnologică, cât și cu cererea de noi competențe. Conferința organizată de ARTS reprezintă prilejul potrivit pentru a ne informa despre ultimele tehnologii de securitate, care evoluează cu aceeași viteză cu care evoluează domeniul IT&C. Tehnologia prezentată de compania japoneză OPTEX în cadrul conferinței îi ajută pe membrii noștri să țină pasul cu cele mai noi tehnologii de control-acces, iar participanții au, astfel, prilejul să transmită nevoile specifice ale pieței locale”, declară Liviu Mateescu, președintele ARTS.

Optex ARTS

Subiectele conferinţei au fost selectate în acord cu specificul pieţei locale, reprezentantul OPTEX prezentând audienţei informaţii generale legate de sistemele de securitate de ultimă generaţie pe care compania japoneză le aduce pe piaţa locală, precum și oportunităţi şi progrese tehnologice.

“În calitate de lider mondial în materie de senzori de detecţie, OPTEX dezvoltă produse şi tehnologii la cele mai înalte standarde, ce pot fi folosite în orice scenariu de securitate. Drept dovadă stau premiile internaţionale pe care produsele noastre le câştigă an de an. De exemplu, Optex BX SHIELD a fost de curând nominalizat ca finalist în categoria Intruder Product Of The Year în cadrul PSI Premier Awards 2018”, a declarat Dragoş Enea, OPTEX Customer Service Manager pentru România şi Bulgaria.

BX Shield (BXS) sunt detectoarele de exterior concepute de OPTEX pentru declanșarea de alarme în faza timpurie a penetrării perimetrului. Seria foloseşte tehnologia PIR (Passive Infrared), bazându-se pe o evaluare a diferențelor de temperatură pentru realizarea detecției. Practic, pătrunderea unui corp cu altă temperatură decât cea a mediului din zona de detecție va fi raportată imediat.

Despre ARTS

A.R.T.S. este o organizaţie apolitică, non-guvernamentală şi non profit care promovează şi protejează interesele membrilor săi, asigurând reprezentarea lor în raporturile cu autorităţile publice, cu alte asociaţii, cu diverse instituţii şi organisme nationale şi internaţionale. Fondată în anul 2003, A.R.T.S. are peste 140 de membri, este unul dintre membri fondatori ai Federaţiei Serviciilor de Securitate (FSS), este membră EURALARM din anul 2009, deţine secretariatul Comitetului Tehnic 27 A.S.R.O. – Sisteme de Alarmă şi este organizatorul Romanian Security Fair (RSF) – expoziție internațională bienală dedicată sistemelor şi serviciilor de securitate. A.R.T.S. este un partener de dialog al autorităţilor publice, contribuind la creşterea nivelului de securitate în România în conformitate cu motto-ul asumat la înfiinţare: Arta de a trăi în siguranță!. Mai multe detalii aflați la: www.arts.org.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *