free download 78 travel guides written by experts

Noutati de la Genius: camera digitala de 9MP la pret accesibil si boxe care confera stil

oricarei camere

G Shot 900 V2- Cameră digitală de 9MP la preț accesibil

Designul slim și elegant al camerei G Shot 900 V2 face din ea o alegere accesibilă pentru cei care își doresc un model cu rezoluție mare. Camera utilizează un senzor de imagine CMOS avansat de 9.0 megapixeli iar eranul LCD TFT de 2.4 oferă claritate maximă. Rezoluția poate ajunge până la 12 mega pixeli prin interpolare de softuri. 

Camera dispune de 10 tipuri de fotografiere -Auto, Smart, Portrait, Night, Program, Landscape, Transform, Backlight, Auction, Sport și include funcția Smile Shutter. Zoom-ul digital 5x permite capturarea de imagini în orice condiții.

G Shot 900 V2 include și funcțiile webcam și cameră video prin care puteți înregistra imagini la rezoluție 720x480x640x480 cu voce la rularea pe calculator.

Camera este disponibilă la un preț de referință de 249 lei.

Boxele Genius SW-HF2.1 1205 dau tonul distracției

Fiecare locuință merită un upgrade de imagine iar sistemul de boxe SW-HF2.1 1205 se integrează perfect în orice încăpere datorită designului modern și a lemnului de esență tare din care este fabricat.

Subwooferul din lemn are înăuntru un difuzor long-throw de 5” care conferă un sunet mai puternic și un bas mai profund. Astfel, boxele sunt perfecte pentru jocurile 3D și filmele de acțiune.

Conul de hârtie de 2.5” din interiorul boxei generează o experiență acustică de calitate, fără bruiaje sau distorsionări.

Mai mult, boxele sunt disponibile în două variante de culori: lemn clasic sau modernul gri antracit.

Boxele sunt disponibile la un preț de referință de 149,90 lei.

Bucuresti, 26.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *