free download 78 travel guides written by experts

Noul sistem de calcat Philips PerfectCare nu arde hainele

Philips lansează în România PerfectCare, primul şi singurul sistem de călcat de pe piaţă căruia nu trebuie să îi mai setaţi temperatura şi cantitatea de aburi – acest lucru este acum posibil datorită tehnologiei unice Optimal Temp, creată de Philips. Noul sistem de călcat revoluţionar nu arde ţesăturile, chiar dacă este lăsat pe haine până la 5 minute; în plus, nu lasă pete sau urme de apă şi protejează ţesăturile. Este uşor de folosit, pentru că nu necesită reglarea temperaturii sau a cantităţii de abur; sistemul este sigur pentru orice tip de ţesătură, deoarece asigură o temperatură optimă, constantă pentru fiecare material şi este extrem de eficient – testele au demonstart că niciun alt sistem de călcat din lume nu este mai rapid1.

Performanţele unui fier de călcat sunt date de temperatura ridicată şi puterea aburului. Talpa fierului de călcat întinde ţesătura, iar aburul îndepărtează cutele. Pentru eficienţă şi rapiditate, dar şi pentru rezultate bune, este nevoie de o putere mare a aburului şi de o temperatură a tălpii cât mai ridicată. Diferitele trepte de temperatură ale tălpii influenţează şi puterea aburului. Astfel, cu cât temperatura tălpii este mai ridicată, cu atât aburul are o putere mai mare sau cu cât temperatura este mai scăzută, cu atât puterea aburului este mai mică. Însă temperatura ridicată poate provoca în timp deteriorări ale hainelor. De aceea, pentru a proteja ţesăturile, dar şi pentru a îndepărta rapid cutele, este indicat ca sistemul de călcat să ofere o temperatură optimă, nu foarte ridicată, şi, în acelaşi timp, o putere mare a aburului. Acest lucru nu a fost posibil până la apariţia sistemului PerfectCare dotat cu tehnologie Optimal Temp.

Observaţiile experţilor

“PerfectCare este primul sistem de călcat din lume care respectă cerinţele pentru Woolmark-Apparel Care Gold, de utilizare pe materiale din lână pură.” – Woolmark. Sigla Woolmark este cel mai recunoscut simbol pentru textile din lume. Acesta reprezintă o garanţie pe termen lung cu privire la calitatea produselor de îngrijire a lânii şi a îmbrăcămintei din lână, existând de peste 45 de ani.

“Philips PerfectCare oferă rezultate de călcare excelente fără risc de arsuri; este extrem de uşor de folosit. Este o descoperire incredibilă, o revoluţie a călcatului.” – Organizaţia Internaţională a Textilelor din Lână, specializată în materiale de origine animală, inclusiv lână de oaie, caşmir, alpaca, mohair şi angora.

“Tehnologia Optimal Temp oferă călcare perfectă de la fibre naturale la sintetice, iar echilibrul dintre abur şi temperatură duce la rezultate excelente, fără luciu pe îmbrăcăminte. În comparaţie cu alte generatoare de aburi, Philips PerfectCare a demonstrat cea mai bună performanţă în laboratoarele noastre.” – DWI, unul dintre principalele institute de cercetare din lume în domeniul textil, afiliat Universităţii RWTH Aachen.

Tehnologia Optimal Temp, creată de Philips, combină perfect temperatura cu puterea aburului şi reprezintă pasul spre o nouă eră în domeniul călcatului hainelor, datorită unei incinte de vaporizare şi presurizare revoluţionare, care eliberează abur cu o presiune mare şi constantă la o simplă apasare a unui buton, la o temperatură a tălpii optimă pentru ţesături. Alte sisteme de călcat, la aceeaşi temperatură, pot avea scurgeri sau pot emite o cantitate redusă de abur. Procesorul Smart Control menţine talpa sistemului de călcat la o temperatură constantă, de 100˚C, ceea ce îl face sigur de folosit pentru toate ţesăturile, nefiind niciodată prea fierbinte sau prea rece.

Cu Philips PerfectCare nu există riscul de ardere sau de pătare a hainelor – chiar dacă este lăsat pe materiale timp de până la 5 minute. Acest lucru înseamnă economie de timp (nu e nevoie să sortaţi hainele în prealabil sau să schimbaţi setările de temperatură în timpul călcatului) şi posibilitatea de a trece de la un material la altul, fără a aştepta (de la pânză la mătase, apoi la bumbac şi la caşmir). Utilizează chiar cu 10% mai puţină energie faţă de un sistem cu abur obişnuit.

“PerfectCare este o soluţie uşoară, rapidă şi delicată pentru călcatul hainelor. Este un alt mod în care Philips oferă consumatorilor inovaţii remarcabile, care funcţionează simplu şi cu uşurinţă. Să te ocupi de rufe poate să fie adesea frustrant şi să-ţi ocupe mult timp, mai ales când ai de-a face cu materiale diferite sau calci pentru toată familia. Ţinând cont de acest lucru, Philips PerfectCare este un produs care este uşor de folosit, rapid şi care oferă şi garanţia că îmbrăcămintea nu va fi deteriorată şi va arăta foarte bine”, concluzionează Oana Tănăsescu, Lead Senior Marketing Manager Philips Romania CL.

Philips PerfectCare va fi disponibil în Romania începând cu luna noiembrie.

Preţuri:
Noul sistem de călcat Philips PerfectCare GC9230 – 1199 lei
Noul sistem de călcat Philips PerfectCare GC9220 – 1099 lei

Caracteristicile produsului

Tehnologia Optimal Temperature (Temperatură Optimă)
Gata de utilizare în 2 minute
Presiunea aburului de până la 6 bari
Talpă SteamGlide
Rezervor de apă detaşabil cu capacitatea de 1,5 litri, pentru până la 2 ore de utilizare
Memento curăţare calcar
Soluţie curăţare calcar
Funcţia Easy De-calc
Greutatea fierului: 1,2 kg
Greutatea fierului şi bazei: 5 kg
Putere: 2.400W

1 Teste efectuate de DWI, unul dintre principalele institute de cercetare din lume în domeniul textil, afiliat Universităţii RWTH Aachen, Germania. Studiul a fost efectuat în mai 2011.

Bucuresti, 31.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *