Noul sezon al serialului “Hawaii 5.0”

readuce, din 21 ianuarie, personaje cunoscute si legaturi cu trecutul, la Universal Channel

Sezonul 3 al serialului Hawaii 5.0, care va avea premiera marți, 21 ianuarie, cu două episoade difuzate la orele 22:00 și 23:00, la Universal Channel, readuce multe legături cu trecutul și pune personajele în fața unor dileme. De la salvarea curajoasă a lui Wo Fat, din debutul sezonului, până la încercarea lui Steve de a înota în ape extrem de periculoase, sau implicarea lui Danny într-un caz cu totul ieșit din comun – al treilea sezon din Hawaii 5.0 este presărat cu arestări neașteptate și scene de cascadorii impresionante.

După ce, în episodul final al sezonului trecut, mama lui McGarrett (Christine Lahti) a revenit în mod surprinzător, iar Chin a luat o hotărâre zdrobitoare, echipa este acum decisă să dea de urma lui Wo Fat şi Delano, care au omorât un membru important al familiei lor.

Actorul Ed Asner revine în rolul contrabandistului August March, la care echipa apelează atunci când furtul unor opere de artă ia o turnură mortală. Iar McGarrett şi Danny petrec o zi relaxantă pe mare, dar situaţia devine periculoasă când barca le este furată de piraţi şi sunt lăsaţi să moară în mijlocul oceanului.

Hawaii 5.0 este un remake modern al serialului cu același nume din anii ’70, care urmărește o echipă de ofițeri federali de elită, a cărei misiune este să scape insulele Hawaii și plajele lor însorite de cei certați cu legea. Detectivul Steve McGarrett, un ofițer de marină decorat, devenit polițist, se întoarce în Oahu, pentru a investiga asasinarea tatălui său. La insistențele Guvernatorului, McGarrett devine liderul unei echipe de elită, a cărei misiune este urmărirea celor mai periculoși răufăcători din Hawaii și care are toată libertatea de care are nevoie pentru a-și îndeplini misiunile riscante.

Sosirea unui nou Guvernator schimbă, însă, regula jocului, iar McGarrett și echipa lui vor trebui să se conformeze. Lui McGarrett i se alătură și detectivul Danny – Danno Williams (un polițist care a venit recent din New Jersey, pentru a se stabili în Hawaii și este decis să-l apere de răufăcători, de dragul fiicei sale de opt ani), Chin Ho Kelly, un fost detectiv al Poliției din Honolulu, și protejat al regretatului tată al lui McGarrett, acuzat, pe nedrept, de corupție și obligat să facă parte dintr-o patrulă federală de poliție și Dr. Max Bergman, medicul legist imprevizibil. Alături de ei mai este și verișoara lui Chin, Kono, o femeie frumoasă și hotărâtă, care vrea să facă parte din această echipă de elită.

McGarrett a jurat să facă dreptate în cazul tatălui său și, până când adevărul va ieși la lumină, conduce unitatea 5.0, care e hotărâtă să apere legea și dreptatea în statul Hawaii.

Distribuția:
Alex O’Loughlin – în rolul lui Steve McGarrett
Scott Caan – Danny "Danno" Williams
Daniel Dae Kim – Chin Ho Kelly
Grace Park – Kono Kalakaua
Masi Oka – Dr. Max Bergman
Michelle Borth – Catherine Rollins

Reiko Aylesworth – Dr. Malia Waincroft
William Baldwin – Frank Delano
Dennis Chun – Sgt. Duke Lukela
Mark Dacascos – Wo Fat
Ian Anthony Dale – Adam Noshimuri
Teilor Grubbs – Grace Williams
Richard T. Jones – Governor Sam Denning
Christine Lahti – Doris McGarrett
Will Yun Lee – Sang Min
Taryn Manning – Mary Ann McGarret
Teila Tuli – Kamekona (credited as Taylor Wily)
Brian Yang – Charlie Fong

Guest stars:
Ed Asner – August March
Carlos Bernard – WITSEC Agent Chris Channing
Jimmy Buffett – Frank Bama
David Keith – Commanding Officer Wade Gutches
Terry O’Quinn – Joe White
Behati Prinsloo – Herself
Autumn Reeser – Dr. Gabrielle Asano
Alan Ritchson – Freddie Hart
Rumer Willis – Sabrina Lane
Craig T. Nelson – Tyler Cain
Summer Glau – Maggie Hoapili

Hawaii 5.0 este produs de CBS Television Studios. Producători executivi: Peter Lenkov, Alex Kurtzman și Roberto Orci. Este inspirat de serialul original Hawaii Five-0, creat de Leonard Freeman.

Nu pierdeți primele două episoade din Hawaii 5.0, sezonul 3, în premieră de marți, 21 ianuarie 2014, la 22:00 și 23:00, la Universal Channel! În fiecare marți vor fi difuzate câte două episoade.

Bucuresti, 07.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *