metalshow

Noul monitor Flatron 3D de la LG

–LG Electronics, lider mondial în domeniul electrocasnicelor şi al comunicaţiilor mobile, a anunţat lansarea monitorului 3D din gama Flatron, M4200D. Dotat cu diagonală de 42 de inchi şi tehnologie avansată ce permite vizionarea imaginilor 3D fără a necesita utilizarea ochelarilor speciali, modelul este primul monitor 3D introdus de LG pe piaţă. Monitorul 3D face parte din gama de display-urilor de ultimă generaţie oferite de LG şi susţine strategia companiei de a lansa produse inovatoare.
   

M4200D este ideal pentru proiecţia de spoturi 3D în locuri cu trafic intens şi zgomotoase, cum ar fi mall-urile sau terminalele din aeroporturi. Primele monitoare 3D sunt deja utilizate în aeroporturile internaţionale Kimpo şi Seul şi într-unul dintre cele mai mari şi mai populare mall-uri din Coreea. LG estimează că introducerea monitorului 3D Flatron pe piaţa din Europa şi din America de Nord va avea loc în luna mai a anului 2007, acesta fiind disponibil atât pentru uz comercial cât şi pentru advertiseri.  

Monitorul LG 3D din gama Flatron se remarcă prin dotarea cu filtrul 3D biconvex ce furnizează imagini auto-stereoscopice care oferă cea mai dinamică experienţă 3D. Pentru a percepe o imagine 3D cu o adâncime de peste 50 de cm, M4200D necesită o distanţă de vizualizare de numai 3 până la 7 metri. Datorită utilizării a 25 de perspective pentru o singură imagine, monitorul afişează imagini 3D de calitate superioară, extrem de apropiate de perspectiva reală.

Ca parte a strategiei de dezvoltare, LG intenţionează să introducă pe piaţă televizoare 3D şi instrumente de video-proiecţie 3D pentru mediul business, facilitând acestora posibilitatea  de a produce propriile filme, jocuri şi reclame 3D. În viitor tehnologia 3D se va orienta şi către internet şi televiziune, LG intenţionând să lanseze pe piaţă şi televizorul 3D IPTV.

M4200D va fi introdus pe piaţă la un preţ de aproximativ 11,000 de euro dar se preconizează că preţul va scădea o dată cu creşterea cererii.

Bucuresti, 7.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *